x

Vind spændende præmier med ButiksKompagniets julekalender. Se konkurrencereglerne Tilmeld dig julekalenderen her!

Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Hovedbanegården

Nu har man mulighed for at leje et af Københavns måske mest velkendte og attraktive erhvervslejemål. Der er tale om det lejemål på Københavns Hovedbanegård, som tidligere har været lokation for TV2's optagelser af Go' aften Danmark og Go' morgen Danmark. Den gamle og smukke banegård, som uden tvivl er en af Danmarks mest kendte ejendomme, er fredet. I det nu ledige lejemål er der dog absolut mulighed for eventuelle tilpasninger og moderniseringer.

Lejemålets 430 m2 fordeler sig i dag over nogle gode, store lokaler, 2 toiletter og et køkken.  Kronen på værket er uden tvivl den helt fantastiske udsigt over banegårdens menneskemylder, som kan opleves bag den 50 meter lange glasfacade, der også skaber en ekstrem god synlighed - og i øvrigt kan bruges til et iøjnefaldende billboard af usædvanlig længde. 

Adgangsforholdene indbefatter en elevator, og lokalerne er perfekte til visse former for detailhandel, som et ekstravagant showroom, et helt igennem fænomenalt kontormiljø eller måske et oplevelsescenter? 


FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 135.000 kr.
Størrelse 1. sal 430 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, kontor, showroom eller lignende.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Hovedbanegården, som blev tegnet af arkitekt Heinrich Wenck og indviet i 1911, er afgjort Danmarks trafikale knude-punkt. Trafik fra fjern- og regionaltog, S-tog og metroen har her forbindelse til de mange buslinjer og byens største taxaholdeplads lige over for indgangen til Tivoli fra Bernstorffsgade. 

Beliggenheden er ulig andre i hele hovedstaden - den kan ikke sammenlignes. Ikke nok med, at den 50 meter lange glasfacade giver en utrolig stor synlighed, så ligger lejemålet lige over de to mest benyttede indgange til banegårds-hallen, som er et af Københavns mest travle områder. Også på grund af Hovedbanens Shoppingcenter med mere end 30 forretninger. Hovedbanegården er i hvert fald uden tvivl Københavns trafikale centrum med mere end 100.000 rejsende hver eneste dag - det er faktisk 39 millioner årligt. Placeringen og tilgængeligheden vil være et plus for kunder, personale og samarbejdspartnere.  Her bliver man straks en del af Københavns puls - hvad mere kan man ønske som erhvervsdrivende?

TILSVARENDE EMNER

Toldbodgade 14, kld.
Størrelse (m2) 112
Leje pr. mdr. (kr.) 12.000
Sundholmsvej 67, kld.
Størrelse (m2) 377
Kontantpris 2.850.000
Vesterbrogade 101 kld. th.
Størrelse (m2) 121
Leje pr. mdr. (kr.) 13.000