Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Holte Midtpunkt - Lejemål 4

I én af Holtes mest ikoniske ejendomme, kan du blive en del af et spirende butiksliv i denne butik på 136 m2, der er til leje uden afståelse. Mulighed for detail eller restaurant - det er op til dig!
Selve lokalet er utroligt regulært, med højt til loftet og et flot lysindfald takket være de store vinduespartier. Lokalet fremstår ikke er i tip top stand, men kan der med få midler etableres en skøn, konceptuel forretning - i samarbejde med udlejer.


FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 28.333 kr.
Størrelse 136 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail / restaurant
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Butikken ligger placeret i butikscenteret Holte Midtpunkt, hvor utallige velbesøgte forretninger ligger som dine direkte naboer. Hver dag kommer folk forbi din butik og handler, så det er bare op til dig at lokke dem indenfor med et indbydende vinduesdisplay. Udover livsstilsforretninger og butikker i forskellige afskygninger byder centret også på dagligvareindkøb og fitnesscenter, så der burde bestemt ikke være mangel på potentielle kunder. Der er desuden under 500 meter til Holte St., 300 meter til Vejlesø og få skridt til Kongevejen, hvor mange mennesker også indfinder sig i løbet af en ganske almindelig dag. Der er selvfølgelig gode parkeringsmuligheder for både dig og dine kunder.

Kontakt Butikskompagniet i dag og hør om dine muligheder!