Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor Ludvig Abildtrup

Ludvig Abildtrup

Erhvervsformidler, Investering, Butik, Kontor

la@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 25 36

Butikslokale til leje på Holbergsgade 18, kld.

Velkommen til et spændende erhvervslejemål med pæne lokaler, der er meget lette at gå til ved etablering af detail, m.m. Stedet kan især anvendes som butik eller kontor, og man får her en central beliggenhed på Holbergsgade med stor synlighed. 

Der er tale om en høj kælder med masser af lys, der ligger i en ejendom, som fremstår flot og velholdt. Gadens brede fortov giver mulighed for at skabe yderligere blikfang med f.eks et skilt, der kan lokke forbipasserende indenfor. Butikken/kontoret er opdelt i to store lokaler, der tilsvarende fremtræder i god stand og nemt indrettes efter behov. De er adskilt af en pladsbesparende skydedør, og det ene indeholder et tekøkken med opvaskemaskine, mens der her også er adgang til et lille kontor/lager. Planløsningen afrundes af en afdeling med toilet samt et disponibelt rum.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 12.825 kr.
Størrelse 114 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Butik/detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Holbergsgade er et godt handelsstrøg med masser af synlighed grundet trafikken, der består af cyklende, kørende og gående potentielle kunder. Her er man blot få hundrede meter fra kajen, hvor turister og lokale går tur med udsigt til Christianshavn, ligesom mange restauranter og caféer er med til at gøre kvarteret seværdigt for en bred målgruppe. Desuden er der fra erhvervslejemålet kort afstand til Nyhavn, Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater, mens også den offentlige transport er inden for rækkevidde, inklusiv bus og metro. En butik/kontor med en god synlighed, som vi glæder os til at fremvise!