Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til leje på Griffenfeldsgade 50, kld.

Nu har I mulighed for at overtage dette erhvervslejemål på Griffenfeldsgade 50, som egner til perfekt til detailhandel, klinik, kontor eller servering af kold mad.
 
Lokalerne ligger i en lav stueetage og er i gennemgående fin stand, men her er stadig rig mulighed for, at I kan sætte jeres personlige præg. De 112 m2 fordeler sig over fire gode lokaler, hvoraf to egner sig godt som eventuelt lager, opbevaring eller personalestue. De to andre lokaler er store og derfor perfekte til butik, et åbent kontorlandskab, behandlerrum for frisører eller kosmetologer eller som et restaurationslokale med spisepladser. Alle rum har et råt udtryk med betongulve og blottede murstensvægge, der tilfører kant og karakter til lokalerne. Planløsningen afsluttes med toiletfaciliteter.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 11.500 kr.
Størrelse 112 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail eller kold mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Lejemålet ligger perfekt placeret på et hjørne i en nydelig ejendom, hvilket skaber et godt blikfang og god synlighed fra gaden. Adressen er Griffenfeldsgade 50, en attraktiv beliggenhed i et populært område, hvor I bliver en del af et levende gadebillede med mange forbipasserende hver eneste dag.  Jeres nye naboer er alt fra italienske spisesteder og velkendte supermarkeder til forretninger og hyggelige kaffebarer, der tilsammen lokker en bred kundeskare til. Samtidig er vi i kort gåafstand til Assistens Kirkegården, der ligeledes tiltrækker mange mennesker. Her er flere busforbindelser lige rundt om hjørnet, og bare 600 meter herfra holder metroen ved Forum Station og forbinder jer med resten af byen. Beliggenheden er helt i top.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 94
Leje pr. mdr. (kr.) 12.898
Størrelse (m2) 430
Leje pr. mdr. (kr.) 135.000

Butik

Grønnegade 29 kld.

Størrelse (m2) 42
Leje pr. mdr. (kr.) 15.000