Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Butikslokale til leje på Grønnegade 29 kld.

Nu kan du overtage lejemålet til denne lille smukke kælderbutik på Grønnegade, tæt på Kongens Nytorv, Gothersgade, Ny Østergade og Strøget. Som billederne så rigtigt viser, har det 43 kvadratmeter store forretningslokale frem til nu været brugt til tøjforretning med farverige vintageklæder, men det er bare én mulighed ud af mange her på adressen!

Den attraktive forretning har nemlig indretningspotentiale til alle former for detail, og smykkehandler, keramik, interiør eller noget helt fjerde kan også sagtens udfylde det rummelige lokale på lige fod med en tøjbutik. Helse og behandlingsrum er også en mulighed.

Et fint lille vindue skaber synlighed ned til kælderlokalet i den velholdte ejendom, som tilgås via et par få trin ned. Her åbner lokalet sig med en hyggelige og varm atmosfære, der passer til denne del af bybilledet, samtidig med at alt fremtræder utrolig pænt, lyst og godt vedligeholdt. Foruden det store åbne salgslokale, som også gemmer på god lagerplads, består det samlede lejemål også af et godt baglokale med adgang til tekøkken samt toilet.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 15.000 kr.
Størrelse 42 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Beliggenhed

Få gader i København K kan prale af at være så hyggelige og stemningsfulde som Grønnegade. Her mærker man historiens vingesus, og de kulørte, gamle bindingsværkshuse, der gemmer på alt lige fra gourmetrestauranter til delikatesser og specialforretninger, tiltrækker både turister og købestærke københavnere, der er på jagt efter unikke kvalitetsvarer. Her får du en central base til din shop med fantastisk synlighed og en stor potentiel kundeskare, som hver dag lægger vejen forbi! Det er nemt at komme hertil, både med cykel og via metro til og fra Kongens Nytorv, og så er der bare noget helt særligt over at blive en del af K's levende atmosfære; med små rolige pauser i Kongens Have og fristende take away-muligheder lige om hjørnet.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 94
Leje pr. mdr. (kr.) 12.898
Størrelse (m2) 430
Leje pr. mdr. (kr.) 135.000
Størrelse (m2) 112
Leje pr. mdr. (kr.) 11.500