Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

UDLEJET

Butikslokale til leje på Godthåbsvej 61A

Velplaceret butik udlejes på central hjørnebeliggenhed på Frederiksberg

Vi udbyder nu denne mulighedsrige butik til udlejning på Godthåbsvej 61A i en spændende og klassisk Frederiksbergejendom tilbage fra 1898. Selve butiksarealet breder sig iver 399 kvadratmeter og giver dig alt, hvad du har brug for i forbindelse med din forretning:

Først og fremmeste et stort og lækkert butikslokale med lyse trægulve, kæmpemæssige vinduer hele vejen rundt og rigtig fin plads til at indrette sig på kreativ vis, ligesom der også er mulighed for at opdele rummet. I baggrunden af butikken er der både et kontorlokale til at klare de administrative opgaver i hverdagen samt en række større rum, som evt. også kan indgå som en del af butikken efter en istandsættelse. Til slut følger kældersalen også med; en skøn mulighed for at indrette et lager eller arkiv.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 42.000 kr.
Størrelse 304 m²
95 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Butikken har en skøn placering midt på Godthåbsvejs levende strækning centralt på Frederiksberg. Den markante hjørnebeliggenhed i hele ejendommens stueetage sikrer en fremragende synlighed fra flere vinkler, og med et stort vinduesparti, der pryder hele facaden, er der rig mulighed for at promoverer sine varer, vække nysgerrighed med flotte udstillinger eller på anden vis skabe opmærksomhed om sit brand.

Selve butikken ligger centralt, og selvom dét ofte kan betyde svære parkeringsforhold, er det imidlertid ikke tilfældet her – der er nemlig rigtig fine parkeringsmuligheder lige uden for døren, og ellers ligger det hele selvfølgelig så centralt, at det heller ikke er nogen sag at tage cyklen ind på job. Skulle vejrudsigten love regn, er der også råd for det – i sommeren 2019 åbner nemlig en helt ny metrostation ved Aksel Møllers Have bare 300 meter væk, og indtil da kan du tage buslinje 2A til /fra selvsamme stop.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Falkoner Alle 41, st

Størrelse (m2) 295
Leje pr. mdr. (kr.) 62.000