Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70122100

M: 40177341

RESEVERET

Butikslokale til leje på Gl. Køge Landevej 22

Gammel Køge Landevej 22 er på flere måder en essentiel drømmeadresse, når det kommer til at synliggøre sit erhverv. Dels ligger ejendommen helt i begyndelsen af vejen, så man stadig kun har 500 meter til det centrale Valby ved Toftegårds Plads, hvor fodgængere, cyklister og bilister stopper op for at handle, gå i butikker eller gå til arrangementer i kulturhuset er foran ved den store plads, der kan virke som alt fra loppemarked til skøjtebane i vinteren.

Samtidig markerer Gammel Køge Landevej sig som et velkendt industrikvarter, hvilket fra erhvervsperspektiv er super positivt. Folk kender stedet for i forvejen at være hjemsted for flere erhverv, services og forretninger, hvilket naturligt leder dem i denne retning.

Her får man nu en unik mulighed for at åbne sit erhverv ( lokalerne er mellem 58 og 72 kvm), fx en forretning, i et af de fire nye erhvervslejemål, som venter i splinternye lokaler. I og med lokalerne er helt nye, vil de også blive indrettet i samråd med dig som lejer, hvilket giver en enestående mulighed for at kunne sætte sit eget præg helt fra begyndelsen og skabe lige præcis de forhold, erhvervet kræver. Man får her et par lyse lokaler med god plads med tilhørende køkken og wc. Alt dette til en ganske fornuftig leje.

Mange muligheder herunder cafe, take-away, sushi m.m.  Leje 1. år er 1.500,00 kr. pr. kvm

Med så central en beliggenhed er det nemt at komme hertil på cykel fra indre by såvel som med offentlig transport. Valby Station er 10 minutters gang herfra, og Bus 8A stopper stort set lige foran erhvervslejemålet. Endelig er der også fantastiske forhold for bilisten med gode parkeringspladser lige udenfor forretningerne.

Vi ser frem til at give dig en fremvisning, ligesom vi med glæde står til rådighed, hvis du skulle henvende dig med spørgsmål til erhvervslejemålet.

Alle 4 butikker er på nuværende tidspunkt reserveret - ring og hør nærmereFØJ TIL FAVORITTER 2
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail /café m.m.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • HELT NYE ERHVERVSLOKALER CENTRALT I VALBY MED GODE P-FORHOLD
  • MEGET TRAFIK
  • STORT KUNDEUNDERLAG

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 29.794
 
Leje pr. mdr. (kr.) 58.859
 
Leje pr. mdr. (kr.) 23.029