Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Butikslokale til leje på Gammel Kongevej 164, kld. 1

Nu kan du overtage nøglerne til en flot, nyindrettet butik beliggende på Gammel Kongevej 164 – en af Frederiksbergs mest velbesøgte handelsgader, som har en stemningsfyldt atmosfære og emmer af liv.

Butikken, som nu kan blive din, fordeler sig over 138 kvadratmeter, og den udbydes til leje uden afståelse. Der er tale om en flot og markant butik, der skaber blikfang fra gaden, og du vil uden tvivl få glæde af de fire store udstillingsvinduer, der lokker folk indenfor til et kig.

Så snart du bevæger dig indenfor, oplever du den stilrene indretning, som byder på flotte gulve, lyse vægge og indbyggede spots i loftet – butikslokalets gode og regulære udformning er bare prikken over i’et. Indretningsmulighederne er nemlig i top, og her er både plads til hylder, tøjstativer og betalingsområde, og der er selvfølgelig allerede prøverum. Helt konkret består butikken af et stort og indretningsvenligt butikslokale, en afdeling med fire prøverum, et lagerrum og et baglokale, der fx kan benyttes som personalerum. Det her er med andre ord det ideelle erhvervsmål til butiksejeren.


FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 28.750 kr.
Størrelse 138 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail Ingen mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Dig, der kender København, ved, at Gammel Kongevej er en af byens mest eftertragtede og eksklusive beliggenheder. Gaden strækker sig nemlig gennem Frederiksberg C og huser alt fra hyggelige cafeer og populære restauranter til specialforretninger, tøjbutikker og specialforretninger, og dertil kommer de to centrale buslinjer (9A og 31), som kører kort fra adressen. Der er samtidig mindre end 300 til krydset ved Allegade, Smallegade og Falkoner Alle, hvilket blot understreger den centrale beliggenhed.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 15.107
Størrelse (m2) 182
Boligafgift pr. mdr. 3.456