Ass. partner, Investering/Kontor Louise Busk

Louise Busk

Ass. partner, Investering/Kontor

lb@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 30 26 68 59

UDLEJET

Butikslokale til leje på Frijsenborgvej 5

I den nordøstlige del af Aarhus finder man indkøbscentret navngivet Vericenteret. Centeret ligger i tæt forbindelse til bydelene Vejlby og Risskov men centeret nyder også godt af besøgende kunder fra både den nordlige- samt centrale del Aarhus for ikke at tale om kunder fra Egåegnen.

Centeret byder på et fantastisk og helt igennem enestående dagligvareudvalg og en perlerække af spændende specialforretninger. Derudover er der åbnet en ny Fitness dk i centeret, som kun er med til at gøre kundestrømning i centeret større. 
Dette topmoderne butikscenter tilbyder endvidere alt hvad den moderne kunde forventer ved et indkøbscenter, herunder gratis WIFI, gode parkeringsmuligheder og adgang til mange offentlige transportmidler. Kort sagt et trygt og helt igennem behageligt center at gøre sine daglige indkøb, i særdeleshed når fokussen retter sig imod den travle børnefamilie.

Centeret byder på hele fem indgange og man oplever hurtigt det meget behagelige indeklima i centerets meget lyse og venlige fællesarealer. Slutteligt finder man også et stort udvalg indenfor sund og velvære i form af flere speciallæger.

Lejemålet entreres via en flot, åben og meget bred butiksfacade med rullegitter og masser af udstillingsmuligheder samt masser af synlighed. Lokalet ligger når indgangen som også tæller butikker såsom Buddy-legetøj, Apoteket samt en stor og flot Fakta.

Lejemålet byder på klinkegulv samt lyse lofter og hvide vægge. Bagerst i lejemålet finder man personaletoilet samt frokoststue. Her finder man masser af indretningsmuligheder og slutteligt masser af anvendelsesmuligheder.  

Butikskompagniet glæder sig til at byde velkommen.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 25.683 kr.
Størrelse 134 m²
Ejendomstype Leje
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Tilknyttet faciliteter

  • KVICKLY, FØTEX FITNESS DK SAMT 25 TOPMODERNE SPECIALFORRETNINGER
  • MERE END 2.000.000 BESØGENDE KUNDER HVERT ÅR
  • 350 GRATIS P-PLADSER

Beliggenhed