Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

Butikslokale til leje på Frihedens Butikscenter - lejemål 1

Velkommen til Frihedens Butikscenter – og velkommen til en rummelig og mulighedsrig butik, der kan prale med en af centrets bedste placeringer på hjørnet lige ved en indgang. Butikken fordeler sig over 218 kvadratmeter, og den udbydes til leje uden afståelse. Lyder det som noget for dig?

Erhvervsmålet står som white box og er med andre ord helt klar til overtagelse. De 218 kvadratmeter er mulighedsrige og kan skræddersyes lige efter dine behov, og butikken har tilmed eget toilet, hvilket må siges at være et plus. De store vinduespartier sikrer god synlighed fra butiksarkaden, og de giver samtidig ideelle rammer om udstillinger. Og som tidligere nævnt er hjørneplaceringen helt i top – endda lige ved en af centrets indgange.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 36.333 kr.
Størrelse 218 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Frihedens Butikscenter har en god og attraktiv placering kun 250 meters gang fra Friheden Station. Her er der man forbundet med både busser og S-tog, hvilket må siges at være en fordel for kunder uden bil; men for bilejerne bliver det heller ikke meget bedre. Centret har nemlig sin egen store parkeringsplads tilknyttet, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme her. Nærområdet er velassorteret med både villakvarterer, spisesteder og cafeer, og Hvidovre Stadion ligger kun 600 meter væk.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 321
Leje pr. mdr. (kr.) 53.500
Størrelse (m2) 480
Leje pr. mdr. (kr.) 50.000