Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til leje på Frihedens Butikscenter - lejemål 1

Velkommen til Frihedens Butikscenter – og velkommen til en rummelig og mulighedsrig butik, der kan prale med en af centrets bedste placeringer på hjørnet lige ved en indgang. Butikken fordeler sig over 218 kvadratmeter, og den udbydes til leje uden afståelse. Lyder det som noget for dig?

Erhvervslejemålet står som whitebox og overtages efter aftale. De 218 kvadratmeter er mulighedsrige og kan skræddersys lige efter dine behov, og butikken har tilmed eget toilet, hvilket må siges at være et plus. De store vinduespartier sikrer god synlighed fra butiksarkaden, og de giver samtidig ideelle rammer om udstillinger. Og som tidligere nævnt er hjørneplaceringen helt i top – endda lige ved en af centrets indgange.

NB - Mulighed for leje af m2 i kælder efter nærmere aftale. Referencefotos er anvendt.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 45.417 kr.
Størrelse 218 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Frihedens Butikscenter har en god og attraktiv placering kun 250 meters gang fra Friheden Station. Her er der man forbundet med både busser og S-tog, hvilket må siges at være en fordel for kunder uden bil; men for bilejerne bliver det heller ikke meget bedre. Centret har nemlig sin egen store parkeringsplads tilknyttet, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme her. Nærområdet er velassorteret med både villakvarterer, spisesteder og cafeer, og Hvidovre Stadion ligger kun 600 meter væk.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 321
Leje pr. mdr. (kr.) 66.875
Størrelse (m2) 480
Leje pr. mdr. (kr.) 50.000

Butik

Hvidovrevej 110A

Størrelse (m2) 213
Leje pr. mdr. (kr.) 20.000