Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor Casper Skov, Butik

Casper Skov, Butik

Ejendomsmægler MDE, Butik/Kontor

cs@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

Butikslokale til leje på Frihedens Butikscenter - Lejemål 2

Udlev jeres erhvervsdrøm med den bedste beliggenhed - i starten af i et butikscenter, hvor købelystne kunder spankulere lige ude foran døren!

Erhvervslejemålet ligger som det første, når I træder ind i én af Frihedens Butikscenter 3 indgange. Det er altså det første I møder, og derved også umuligt for potentielle kunder at overse - en fuldstændig perfekt beliggenhed med god synlighed. Lokalet udbydes til leje uden afståelse og vil efter endt istandsættelse - i samarbejde med lejer - fremstå flotte og præsentable. Her får I et stort butikslokale med god plads til detailhandel, hvor I indrette jer med hylde- og stativ-varer, betalingsdisk og udstille butikkens hotteste items i de store vinduespartier, som hurtigt lokker kunderne indenfor. I butikslokalet er der også indrettet et kontor, og bevæger vi os ned i kælderen, så findes der gode lagerfaciliteter, som kan lejes efter nærmere aftale.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 66.875 kr.
Størrelse 321 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Beliggenheden er helt perfekt. Ikke nok med, at vi befinder os i et velbesøgt indkøbscenter, hvor I bliver en del af et levende handelsmiljø, så er der også gode parkeringsmuligheder tilknyttet. Kommer I ikke i bil eller på cykel, så vil I nyde godt af de nærtliggende busforbindelser og togstationen, der alt sammen kan nås på få minutter gang - nemt og bekvemt for kunder og personale.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 480
Leje pr. mdr. (kr.) 50.000