Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

lokale til salg på Frederikssundsvej 323-325

Velkommen til Frederikssundsvej 323-325, der byder indenfor i store og lyse butikslokaler placeret midt i Brønshøj – Husum. Her får du lokaler med masser af potentiale til alt, indenfor detailhandel, klinik eller kontor.

Butikken, der er til leje uden afståelse, er nyistandsat og har gennemgået flere ombygninger med sammenlægninger af butikslejemålene siden opførelsen i 1924. Renoveringen omfatter blandt andet opdateret elinstallationer, nymalede vægge og træværk samt kælderlokaler med nymalede vægge og gulve. Facaden mod vejene er ligeledes istandsat og nymalet.

Lejemålet åbner op for 531 m2 i  stueplan og 367 m2 i kælderplan. Her er en længere tradition for at drive isenkramforretning, senest Imerco.

Mulighederne er mange. Du kan for eksempel drive cykel-, sports-, køkken-, møbel- eller genbrugsforretning.

Stueplan byder velkommen til et stort lokale, der udgør butikkens hjerte og primære salgsareal. Her er rummeligt, og lyset strømmer ind fra de 15 synlige butiksvinduer, der vender ud mod den befærdede gade.

Derudover kan du få plads til diverse lageropbevaring i de gode kælderlokaler, eller i det kombinerede kontor og baglokale.

Som en ekstra bonus indeholder butikken tre separate toiletter med håndvask.

Udlejer opsætter nyt thekøkken med køleskab samt opvaskemaskine.

Udlejer udskifter endvidere indgangsdør til baglokale samt til thekøkken/frokoststue.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Kontantpris 98.536 kr.
Moms pålægges: Nej
Energimærke