Ejendomsmægler MDE,  Indehaver Torben Steen Hansen

Torben Steen Hansen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver

th@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 45

NY PRIS

Butikslokale til leje på Frederikssundsvej 323-325

Velkommen til Frederikssundsvej 323-325, der byder indenfor i store og lyse butikslokaler placeret midt i Brønshøj – Husum. Her får du lokaler med masser af potentiale til alt, indenfor detailhandel, klinik eller kontor.

Butikken, der er til leje uden afståelse, er nyistandsat og har gennemgået flere ombygninger med sammenlægninger af butikslejemålene siden opførelsen i 1924. Renoveringen omfatter blandt andet opdateret elinstallationer, nymalede vægge og træværk samt kælderlokaler med nymalede vægge og gulve. Facaden mod vejene er ligeledes istandsat og nymalet.

Lejemålet åbner op for 531 m2 i  stueplan og 367 m2 i kælderplan. Her er en længere tradition for at drive isenkramforretning, senest Imerco.

Mulighederne er mange. Du kan for eksempel drive cykel-, sports-, køkken-, møbel- eller genbrugsforretning.

Stueplan byder velkommen til et stort lokale, der udgør butikkens hjerte og primære salgsareal. Her er rummeligt, og lyset strømmer ind fra de 15 synlige butiksvinduer, der vender ud mod den befærdede gade.

Derudover kan du få plads til diverse lageropbevaring i de gode kælderlokaler, eller i det kombinerede kontor og baglokale.

Som en ekstra bonus indeholder butikken tre separate toiletter med håndvask.

Udlejer opsætter nyt thekøkken med køleskab samt opvaskemaskine.

Udlejer udskifter endvidere indgangsdør til baglokale samt til thekøkken/frokoststue.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 81.863 kr.
Størrelse 531.2 m² + 367 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

På Frederikssundsvej 323-325, befinder du dig lige ved Husum Torv som er et trafikalt knudepunkt med beboelse og butikker. Frederikssundsvej er en af kvarterets travleste gader, der både byder på spisesteder og indkøbsmuligheder foruden de mange beboelsesejendomme, og der strømmer derfor mennesker til dagligt, som vil lægge mærke til din butik.

F.eks. Bus 5C, som på 25 minutter vil føre dig til Nørreport Station, går næsten lige til døren, mens bydelens S-tog er placeret ti minutters gang. Det er med andre ord ingen sag at komme til og fra arbejde, samtidig med at bussens placering fra forretningen, gør detailbutikken til Husums naturlige knudepunkt.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 448
Boligafgift pr. mdr. 20.728