Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Frederikssundsvej 215, st. th.

Pænt butikslokale med nyere faciliteter og en synlig og central beliggenhed på Frederikssundsvej i Brønshøj. Mange potentielle kunder passerer dagligt forbi butikkens store facade, og der er gode muligheder for at skabe yderligere blikfang i de to udstillingsvinduer.
Indretningsmæssigt passer de pæne og reelle lokaler til et væld af formål, senest har de huset en tatovørforretning, men alle former for salg og service og vil kunne finde en god og indbydende base her.

Foruden den luftige og åbne forreste del af butikken med hvidmalede rammer og mørkt, lakeret trægulv i forskudte niveauer, får du nogle gode baglokaler til eksempelvis kontor. Det hyggelige tekøkken er af nyere dato, og det er butikkens toiletfaciliteter i øvrigt også.
Har din forretning behov for god plads til lager, opbevaring m.v., vil du finde den store kælder særdeles nyttig.

På denne del af Frederikssundsvej får du en beliggenhed blandt en god variation af butikker og forretninger – herunder take-away, frisører, dagligvarer, håndværkere og caféer. Der er fornuftige parkeringsforhold langs vejen, ligesom indtil flere buslinier har af- og påstigning inden for et par hundrede meter.


FØJ TIL FAVORITTER 7
Leje pr. mdr. 10.271 kr.
Størrelse 85 m² + 85 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • GOD SYNLIGHED
  • MANGE FORBIPASSERENDE
  • PÆNE LOKALER

Beliggenhed