Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

UDLEJET

Butikslokale til leje på Frederiksborggade 41, st

Sæt jeres personlige præg på dette erhvervslejemål og skab nogle rammer, der er ideelle for jeres virksomhed – tilmed med en suveræn beliggenhed.

I møder et indretningsvenligt butikslokale med et flot apotekerloft og store facadevinduer, som giver de forbipasserende et godt indblik i lokalet og fylder det med dagslys. Generelt trænger butikken til en kærlig hånd, men dette lokale kræver ikke mere end en opfriskning af væggene og nye gulve, før det står super flot. Herfra er der både adgang til kælderen, hvor der er to lagerlokaler, samt til baglokalerne, der ligeledes råder over to rum, hvoraf det ene har håndvask. Afslutningsvis er der toiletfaciliteter i samme omfang.

Lokalerne er naturligvis oplagte, hvis I ønsker at drive detailhandel, men der er også mulighed for at åbne et spisested, som serverer kold mad. Planløsningen er super god, så det er kun fantasien, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Leje pr. mdr. 19.000 kr.
Størrelse 57 m² + 35 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail/kold mad
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Adressen er Frederiksborggade 41, en central beliggenhed i København, hvor mange folk hver dag færdes. Søerne ligger få skridt fra lokalerne og indbyder til et roligt afbræk i frokostpausen. Imens bidrager de mange omkringliggende spisesteder, cafeer og butikker til et levende miljø, og så er I ikke mere end fem minutters gang fra Torvehallerne og Nørreport. Den centrale beliggenhed sætter jer ligeledes i få minutters gåafstand til bus, metro og togforbindelser ved Nørreport Station, som gør det nemt og bekvemt for medarbejdere og kunder at komme til og fra adressen.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Torvegade 51, st. th.

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445
Størrelse (m2) 184
Leje pr. mdr. (kr.) 12.726

Butik

Kastrupvej 161

Størrelse (m2) 50
Leje pr. mdr. (kr.) 4.900

Butik

Jagtvej 201 st.

Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 8.597

Butik

Istedgade 61 st. th.

Størrelse (m2) 98.5
Leje pr. mdr. (kr.) 12.659