Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Fiolstræde 7, st. + kld.

Slå butiksdørene op til skønne Fiolstræde i Indre By

 Blot 200 meter fra Nørreport Station, landets travleste og mest velbesøgte knudepunkt, bringer Fiolstræde dig direkte ind i Københavns charmerende Latinerkvarter, hvor studerende nyder en kop kaffe ude foran antikvariaterne, og hvor modentusiaster går på fashionjagt efter de smukkeste beklædninger på tøjstativerne. Har man blot det mindste kendskab til det Indre Københavns gader og stræder, ved man, at Fiolstræde aldrig er kedelig. Her summer det af liv på den der helt særlige måde, som man kun oplever i hjertet af hovedstæders gamle bydele.

Denne fordelagtige beliggenhed kan nu blive din. De attraktive butikslokaler tilhørende Fiolstræde 7 udbydes nemlig til leje med en førsteklasses beliggenhed ud til strædets mange fodgængere. Butikken breder sig over to etager, som i alt giver dig 239 kvadratmeter til dine varer, uanset hvilken kategori de måtte tilhøre.

Butikkens store, åbne rum er utroligt alsidige, hvorfor de kan indrettes op et væld af måder. Hvad end du ønsker at åbne en eksklusiv designshop til smykker eller fashion, en varm, hyggelig boghandel i den gamle studentergades ånd, et atelier og galleri med rig mulighed for at vise kunst og brugskunst frem – eller noget helt, helt andet, så er muligheden til stede. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Fra gadeplan bydes du og dit klientel velkommen til det første af lokalerne, der via et par trappetrin fører op til de i alt fire fede rum, som er nemme at indrette. Der er masser af vinduespartier ud mod Fiolstræde, hvilket skaber en stor synlighed om din butik. Bagved har man adgang til et par mindre depotrum samt et medarbejdertoilet. Nedenunder venter et kæmpestort lager, som ligeledes kan bruges som værksted eller kontorlandskab, alt efter, hvad dit firma har behov for. Denne afdeling er slet og ret guld værd og skaber masser af værdi i hverdagen for at tage sig af alt dét, der foregår bag scenetæppet.

En perfekt symfoni af beliggenhed og butik.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 42.250 kr.
Størrelse 155 m²
84 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel /café
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Bevaringsværdig

Tilknyttet faciliteter

  • INGEN AFSTÅELSE
  • MULIGHED FOR MAD
  • GOD BELIGGENHED

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 173
Leje pr. mdr. (kr.) 14.044
Størrelse (m2) 189
Leje pr. mdr. (kr.) 40.000
Størrelse (m2) 141
Leje pr. mdr. (kr.) 7.521
Størrelse (m2) 222
Leje pr. mdr. (kr.) 46.663
Størrelse (m2) 188
Leje pr. mdr. (kr.) 39.167