Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Finsensvej 45C

Nu udbydes denne tidligere Kiosk på den gode del af Finsensvej på Frederiksberg som leje uden afståelse – så de fleste muligheder er åbne. De 52 kvm er særdeles velegnede til både at starte butik eller liberalt erhverv, mens brancher indenfor restauration og lignende desværre ikke er muligt, da der ikke kan etableres udsugning.

Butikken er attraktivt beliggende i stueetagen af en velholdt ejendom fra 1962, og det hele starter godt ud med at fremvise et stort, åbent og indbydende vindues- og glasdørparti, som skaber stor synlighed på forretningen ude fra gadeplan. Når man kommer ind i selve butikken står det omvendt klart, at lokalerne trænger til en kærlig hånd – men så får du til gengæld en eftertragtet mulighed for at bestemme, hvordan din nye business skal tage sig ud mht. stilvalg og materialer.

Den simple indretning byder dig velkommen via indgangen til forretningslokalet og herfra videre ud til et baglokale med adgang til lagerrum og wc. Fra bagdøren er der endvidere direkte passage ud til gården, hvilket giver gode forhold for varelevering m.m.

Kun fantasien sætter grænser for dette attraktive erhverv.

FØJ TIL FAVORITTER 6
Leje pr. mdr. 6.851 kr.
Størrelse 52 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggende på den gode strækning af Finsensvej får du her chancen for at åbne butik i et levende område af Frederiksberg. Med Lindevangskolen, flere daginstitutioner og Lindevangsparkens rolige, grønne oase få meter i hver sin retning er dette virkelig et nabolag, som tiltaler familierne især, og du er med denne adresse placeret lige midt i kvarterets centrale knudepunkt – kun 280 meter fra Lindevang Station, hvorfra metroen kører tur-retur. Finsensvej er hjemsted for flere specialforretninger og dagligvarekæder, som allerede sikrer en stabil kundekreds, så på alle måder er der bare tale om en skøn placering, som du skal glæde dig til at blive en del af.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 74
Boligafgift pr. mdr. 6.465