x

Vind spændende præmier med ButiksKompagniets julekalender. Se konkurrencereglerne Tilmeld dig julekalenderen her!

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til leje på Esplanaden 6, st.

Vi har nu den udsøgte fornøjelse at byde velkommen indenfor i dette lyse og nyrenoverede erhvervslejemål, som står fuldstændig klar til at danne fantastiske rammer om alle jeres erhvervsdrømme. Her kan I indrette jer med butik, klinik eller kontor. Adressen placerer jer ideelt midt i Københavns mange fristelser kun 300 meter fra Metro. Helt klart et visit værd!

Erhvervslejemålet er beliggende i en charmerende og velholdt ejendom fra 1777. Her prydes facaden med fine, herskabelige detaljer, mens I også på adressen kan glæde jer over et hyggeligt gårdmiljø, der kan give personalet en afslappet frokostpause. På adressen er der gode muligheder for cykelparkering og skiltning. Indendørs venter et stort og lyst lokale, som prydes af fine trægulve og et stort vinduesparti, der både giver lokalet en lysfyldt atmosfære samt virker inviterende for den forbipasserende menneskemængde. Fra butikken har I desuden udgang til den hyggelige gård, hvilket gør lokalet endnu større i de varme måneder, hvis I skulle finde på at invitere til udstillinger og arrangementer. I lokalet finder I også et stilrent køkken, der giver jer gode personaleforhold og mulighed for at byde kunderne på en kop kaffe. Hertil er et rummeligt toilet og et lagerrum.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 20.000 kr.
Størrelse 90 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, showroom, galleri m.v.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Med dette erhvervslejemål er I ideelt placeret mellem populære spisesteder, butikker og indkøbsmuligheder. Beliggende mellem Store Kongensgade og Bredgade er I sikret et virvar af liv omkring jer og mange besøgende på daglig basis. Fra adressen har I kun 300 meter til Marmorkirken Metro, hvilket gør det nemt for jer selv og potentielle kunder at komme til og fra butikken. I kan hertil nyde naturrige frokostpauser i Churchillparken eller ved Kastellet. Vi glæder os til at vise erhvervslejemålet, gårdmiljøet og området frem for jer!

TILSVARENDE EMNER

Rosendalsgade 16, st.

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Ib Schønbergs Allé 1, st.
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072
Nørrebrogade 42
Størrelse (m2) 110
Boligafgift pr. mdr. 10.389
Istedgade 61 st. th.

Butik

Istedgade 61 st. th.

Størrelse (m2) 98.5
Leje pr. mdr. (kr.) 12.059
Gyldenløvesgade 21, st. th.
Størrelse (m2) 147
Leje pr. mdr. (kr.) 16.000