Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

UDLEJET

Butikslokale til leje på Egegade 7, kld. th.

Du får nu en sjælden og unik mulighed for at overtage et lejemål uden afståelse på Indre Nørrebro – på Egegade 7 kl, th udbydes nemlig nu 79 pæne, velholdt og overtagelsesklare kvadratmeter, der kan danne rammen om din virksomhed. Lad os sige det kort og klart: det er bestemt ikke hver dag, muligheder som denne byder sig til. 

Lokalerne er placeret med god synlighed ud mod gadeplan. De store vinduespartier skaber blikfang direkte fra fortovet, og du er dermed sikret en perfekt reklamesøjle med plads til at udstille dine varer og tiltrække potentielle kunder fra første række her i Elmegade. Som vi allerede har nævnt, er lejemålet uden afståelse, og det egner sig perfekt til fx publikumsorienteret serviceerhverv, butik eller kreativt værksted. De 79 kvadratmeter fordeler sig over et stort salgsareal, et mindre baglokale/kontor/lager, fordelingsgang til et lille tekøkken og et pænt toilet.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 13.825 kr.
Størrelse 79 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail/kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke B

Beliggenhed

Egegade ligger som en charmerende sidegade til Elmegade, og det her lille, eksklusive kvarter udgør "indgangen til Indre Nørrebro". Området strækker sig fra Nørrebrogade og ind til Sankt Hans Torv, som er et levende mekka af hyggelige caféer og restauranter, cocktailbarer og specialforretninger – ja, kort sagt alt, hvad hjertet begærer. Hele dette kvarter er kendt for sin stemningsfulde boheme-vibe, og der hersker altid et summende leben. Denne forretning har med andre ord en sand drømmebeliggenhed.

TILSVARENDE EMNER

Hyskenstræde 5, kld.

Butik

Hyskenstræde 5, kld.

Størrelse (m2) 84
Leje pr. mdr. (kr.) 8.281
Gothersgade 109, kld. tv.
Størrelse (m2) 391
Leje pr. mdr. (kr.) 16.733