Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Egedal Centret 58

Stort indflytningsklar butikslokale i Egedal Centeret!

Nu har du muligheden for at leje et stort butikslokale i Egedal Centeret. Et indflytningsklart lokale, som passer perfekt til dig, der ønsker masser plads.

Butikslokalet, som tidligere har været en isenkrambutik, byder på 400 m2, som er fordelt på to plan. Her får du et butikslokale som med sine mange kvadratmeter skaber masser af muligheder. Lokalet egner sig perfekt til dig med pladskrævende varer, eller dig som ønsker at have showroom og webshop under samme tag.

Butikslokalet byder på en stor, åben facade, som giver din butik masser af synlighed i centerstriben med de andre butikker. Butikkens stueplan byder på et stort, lyst salgsareal, hvor du finder et lager i enden af rummet. Midt i lokalet har du en åben trappe, som fører kunden ned til butikkens kælderplan, der byder på endnu mere salgsareal. Her mødes du af et lyst, højtloftet kælderrum, hvor lodrette træbjælker tilfører en helt særlig charme til rummet. Butikslokalets kælderplan byder på gode mulighed for dig, som ønsker at skabe en butik efter dine egne ønsker og behov. Udover et kontor, køkken/personalrum og toilet finder du her to gode lokaler, som kan bruges til endnu mere salgsareal, lager eller noget helt tredje, alt efter hvad der passer til dine behov.  

Du finder Egedal Centeret mellem Roskilde, Hillerød og Ballerup. Centeret byder på 1400 gratis parkeringspladser og ligger lige ved Egedal station, hvilket gør det nemt for gæster at komme til centerets 70 forskellige butikker. Der er tale om et butikslokale, hvor du har centerets mange gæster lige uden for døren. Butikslokalet har den billigste leje pr. m2 i centeret, og med i pakken får du en stor markise, rullegitter, automatisk dør, parketgulv, Led belysning og et møbleret kontor. Det perfekte butikslokale til dig, der søger god plads og en central beliggenhed.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 29.900 kr.
Størrelse 400 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailhandel inden for tekstiler, sko, interiør mv.
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Tilknyttet faciliteter

  • BILLIGSTE HUSLEJE I OMRÅDET
  • GODT REGULÆRT SALGSAREAL
  • GODE UDSTILLINGSVINDUER

Beliggenhed