Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

UDLEJET

Butikslokale til leje på Dybbølsgade 66, st. th

Enghave Plads er på mange måder hverdagens knudepunkt  midt på Vesterbro, og snart får endnu flere mennesker mulighed for at komme nemt hertil, når den nye metro slår dørene op til næste år i 2019. Pladsen er omgivet af det hyggeligste caféliv fra alle vinkler, og nede langs de forskellige sidegader spirer et spændende udvalg af butikker frem og tilbyder et bredt udvalg indenfor et væld af kategorier.

Nu kan du blive en del af Vesterbros levende storbyjungle med denne centrale beliggenhed på Dybbølsgade 66, som lige nøjagtig smiler hen til Enghave Plads fra sit attraktive spot på hjørnet. Blandt kaffebikse, caféer, saloner og cykelhandlere kan du nå overtage nøglerne til disse flotte butikslokaler med god synlighed ud mod gaden.

Butikken præsenterer et flot ankomstparti, som leder ind til et lyst og åbent butikslokale i to afdelinger med højt til loftet. Rummet er holdt i stilrene og enkle materialer, men leger stadig med de rå, industrielle udtryk i form af betongulvet og det antikke træværk. Det skaber en rigtig god stemning og atmosfære, som samtidig er utrolig praktiske i det daglige. Billederne taler nærmest for sig selv, men vi understreger det gerne: Disse lokaler kan anvendes til rigtig, rigtig mange forskellige formål, så vi lader det være op til dig og din virksomhed at sætte grænserne.

Butikslokalet suppleres af et dejligt stort lagerlokale, som holder til i kælderen. En åben trappeskakt fører ned i den høje, tørre kælder, som dermed integreres godt i den samlede helhed. Det giver også mulighed for at bruge dette rum som en aktiv del af butikken. P.t. tager rummet dog tjansen som lagerlokale, hvilket er helt ideelt med god opmagasineringsplads. Tilbage ovenpå får man ydermere adgang til et godt, lille personalekøkken, hvor kaffen og madpakken kan indtages, samt et pænt, renoveret badeværelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig et skridt nærmere butiksdrømmen få skridt fra Enghave Plads!

FØJ TIL FAVORITTER 4
Leje pr. mdr. 13.000 kr.
Størrelse 51 m²
19 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, klinik, kold mad m.m. (ikke restaurant)
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Butik

Østerbrogade 109

Størrelse (m2) 74
Leje pr. mdr. (kr.) 11.648
Størrelse (m2) 53
Boligafgift pr. mdr. 3.050
Størrelse (m2) 44
Leje pr. mdr. (kr.) 20.000
Størrelse (m2) 54
Boligafgift pr. mdr. 4.564
Størrelse (m2) 44
Leje pr. mdr. (kr.) 11.722