Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på Blågårdsgade 2A, st. th.

Opdag et fantastisk erhvervslejemål i hjertet af Blågårdsgade, tæt på Nørrebrogade. Med dette lejemål får du en fantastisk placering og en god, synlig facade med store vinduer, der giver en fantastisk eksponering til forbipasserende. Inde i lejemålet vil du opleve en lys og rar atmosfære, perfekt til en butik, klinik eller kontorlokale.

Udover det lyse og indbydende salgslokale indeholder dette erhvervslejemål også et baglokale, udstyret med et tekøkken og toilet. Med den fleksible indretning, vil du have mulighed for at tilpasse lejemålet efter dine specifikke behov, så du kan skabe det perfekte miljø for din virksomhed.

Dette erhvervslejemål er perfekt til en lang række forskellige typer af virksomheder - fra klinikker og frisørsaloner til butikker og kontorer. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du vil se lejemålet og opleve den fantastiske placering og de mange muligheder, der venter på dig.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 16.815 kr.
Størrelse 90 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail og kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggenheden bliver ikke meget bedre, på det centrale på Nørrebro i den gode ende af Blågårdsgade. Gaden er kendt for sit pulserende og hippe miljø med mange spændende forretninger og spisesteder.

Der er gode transportmuligheder i nærområdet med busforbindelser kørende langs Nørrebrogade og Åboulevard. Når klokken slår frokostpause, kan I udnytte beliggenheden og udforske de mange forskellige caféer og spisesteder, eller snuppe en frisk gåtur om Søerne for at tanke ny energi op til resten af arbejdsdagen.

TILSVARENDE EMNER

Kastrupvej 49, st.

Butik

Kastrupvej 49, st.

Størrelse (m2) 175
Leje pr. mdr. (kr.) 30.804
Paradisæblevej 18, st.
Størrelse (m2) 92
Leje pr. mdr. (kr.) 13.033