Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

LEJEKONTRAKT UDSENDT

Butikslokale til leje på Blågårdsgade 22, st.

Her er tale om et lidt anderledes lejemål, som kan anvendes til mange forskellige formål - men ingen form for tilberedning eller salg af mad og ingen udskænkning. Endvidere vil udlejer ikke godkende en lejer, hvis virke vil kræve sen lukketid eller medføre støj. Indgang til lejemålet sker fra hjørnet, hvor man kommer ind i en lille entré med et par tilstødende lokaler. Disse kan muligvis slås sammen til et større og mere anvendeligt lokale. Hvis man fortsætter ind i den del af lejemålet, som har facade mod Blågårdsgade, kommer man til et stort og regulært lokale med fire store flotte vinduer. Hertil hører et mindre lokale med vindue mod gården samt et toilet. Mod Blågårds Plads ligger et dejligt lokale med god udsigt, og bag dette findes et mødelokale, et velindrettet køkken og endnu et toilet. Alle vinduer har solide elektrisk betjente skodder.

Alt fremtræder, som det fremgår af billederne, meget lyst og velholdt. Hvide vægge, pæne lofter og lyse gulve.

Til lejemålet hører en god kælder med adgang fra gården.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 22.930 kr.
Størrelse 220 m² + 70 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail, kontor, showroom eller klinik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke C

Beliggenhed

Den navnkundige Blågårdsgade, som løber gennem et rigtig godt område af Nørrebro fra Åboulevard til Nørrebrogade, er en meget attraktiv gade med små butikker, antikforretninger, restauranter og take aways, kreative værksteder, etc.

Midt på strækningen udgør gaden en del af Blågårds Plads, der fremtræder som et vellykket samlingspunkt for nærområdet. Her er et godt miljø, hvor livet under de smukke træer, bl.a. på den dertil indrettede ”legeplads”, udfolder sig på forskellig vis.

Her på det bedste hjørne af Blågårdsgade og Blågårds Plads ligger det nu ledige lejemål, som er beskrevet ovenfor.