Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til leje på Badstuestræde 6A, st.

Helt centralt beliggende i hjertet af København udbydes dette erhvervslokale til leje. Her får I og kunderne en lys og indbydende atmosfære samt en placering 50 meter fra Strøget. Helt klart et besøg værd!

Ejendommen daterer sig tilbage til 1808, hvilket kommer til udtryk udvendigt i en charmerende butiksfacade. Erhvervslejemålet præsenterer sig yderst velholdt og står i en rigtig god stand, hvilket synes både indendørs og udendørs.
Det store vinduesparti virker inviterende på den slentrende menneskemængde, der hver dag passerer. Udendørs er der endvidere mulighed for skiltning.

Indendørs er et stort, lyst lokale med god plads til kunder, varer og personale. Lokalet giver god plads til tøjstativer, klinikinventar eller små spisekroge, hvor kunderne eksempelvis kan nyde et stykke smørrebrød. Her er masser af muligheder!
I lokalet er en stor betjeningsdisk med vandhane og god opbevaringsplads til service eller alskens produkter alt efter stedets formål. Lokalets størrelse giver god mulighed for opbevaring af varer og produkter.
Hertil er et stort, lyst toilet.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 16.000 kr.
Størrelse 47 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Erhvervslejemålet er yderst centralt beliggende i hjertet af København K, og her er I sikret meget liv med kun 50 meter til Strøget. På adressen er I placeret i en af Københavns mest charmerende og historiske bydele, som præger den daglige atmosfære på den hyggelige gade. Her er I tæt på alle byens hotspots i form af restauranter, caféer, butikker og museer, hvilket sikrer mange besøgende på daglig basis. Her er der ydermere kun 400 meter til Gammel Strand Station, som giver kunderne og personalet en nem og hurtig vej til og fra erhvervslejemålet.

Vi glæder os til at vise stedet og beliggenheden frem for jer!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Jagtvej 201 st.

Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 8.597
Størrelse (m2) 49
Leje pr. mdr. (kr.) 13.325
Størrelse (m2) 56
Kontantpris 1.350.000
Størrelse (m2) 91
Leje pr. mdr. (kr.) 12.914
Størrelse (m2) 88
Leje pr. mdr. (kr.) 13.500