Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til leje på Amagerbrogade 253, st. tv.- Leje

Velindrettede butikslokaler til leje på attraktive Amagerbrogade

På attraktive Amagerbrogade ved Sundbyvester Plads er  denne velholdte butik til leje, som gør det muligt at udleve drømmen om egen detailhandel!
Her får I de perfekte rammer for at udleve jeres iværksætterrejse med en flot indrettet butik, som er velegnet til for eksempel salg af specialvarer, kold mad og meget andet. I dette velholdte lejemål er alle 176 etagemeter udnyttet til perfektion med det store og lyse butikslokale som omdrejningspunkt. I dette skønne rum er der højt til loftet, god plads til at møde kunder og som prikken over i’et: Et godt lysindfald fra de store facadevinduer, som også giver mulighed for at indrette stor vinduesopstilling mod gaden.
Bag butikslokalet har I yderligere to baglokaler i en god størrelse samt et velholdt køkken, og som et kæmpe plus giver kælderen jer masser af ekstra kvadratmeter med hele fire lagerrum i varierende størrelser, egen udgang til vareindlevering samt et toilet.

Der er ikke mulighed for at etablere en udsugning.

FØJ TIL FAVORITTER 3
Leje pr. mdr. 16.000 kr.
Størrelse 99 m² + 77 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Erhvervslokale til detail
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Med en beliggenhed på Amagers populære hovedfærdselsåre – og Danmarks længste handelsgade – er I sikret god synlighed for de mange potentielle kunder, som dagligt passerer butikken. Og med de store vinduespartier kan forbipasserende frit lade sig friste af butikkens rige udvalg. Butikken ligger i et alsidigt, veletableret og stille område, som både har pæne villakvarterer og store lejlighedsbyggerier, så en bred kundekreds af lokale vil utvivlsomt dagligt lægge vejen forbi butikken – for eksempel på vej hen til legepladsen på Sundbyvester Plads, eller når de skal med busserne 5C og 4A, som stopper under 100 meter fra adressen.
Her har I med andre ord de perfekte betingelser for at starte erhvervsdrømmen!

Velkommen indenfor!

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 141
Boligafgift pr. mdr. 7.521
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285

Butik

Torvegade 51, st. th.

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445