Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Amagerbrogade 135, st.

Lejemålet, som er placeret på en attraktiv strækning af Amagerbrogade, omgivet af en række kvalitetsbutikker, caféer og takeaways, tilbyder en unik mulighed for forretningsdrift. Bygningen, der er nyrestaureret, bidrager positivt til gadebilledet med sin flotte facade. Lejemålet har en lang facade udstyret med fire store vinduer, der sikrer et fremragende lysindfald i butikkens forreste del, mens den bagerste del nyder godt af yderligere dagslys fra ovenlysvinduer.

Lejemålet indeholder desuden tre sekundære rum med vinduer mod gården, hvoraf det ene rum nemt kan indrettes med et thekøkken. Et nyt toilet er allerede installeret i lejemålet. Butikslokalets gulv er forberedt med masonitplader, klar til den endelige gulvbelægning, mens de øvrige rum har tæppebelægning. Vægge og lofter kræver en mindre opfriskning.

Det er værd at bemærke, at lejemålet tilbyder fleksibilitet i form af muligheden for opdeling, således at det er muligt at leje en mindre del af lokalerne, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for virksomheder, der måtte have behov for mindre plads. Udlejer er desuden åben for at yde tilskud til ny gulvbelægning og eventuelle andre istandsættelser, der måtte være nødvendige for at tilpasse lejemålet til lejerens specifikke behov. For dem, der har brug for parkering, er der mulighed for at leje en parkeringsplads i gården for kr. 1.000,00 pr. måned.

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 36.300 kr.
Størrelse 242 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Mange anvendelsesmuligheder
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

De fire klasiske brogader er som bekendt Vesterbrogade, Nørrebrogade, Østerbrogade og Amagerbrogade. Alle fire har gennem årene været kendetegnet ved en mængde forskellige detailkæder, specialbutikker. caféer, restaurationer og anden form for erhverv  samt stærk trafik til og fra det centrale København. Det gælder i høj grad stadig for Amagerbrogade, der siges at være Danmarks længste indkøbsgade, og som løber gennem et af byens tættest befolkede områder fra Christianshavn og ud mod Tårnby. Området omkring krydset ved Øresundsvej og Englandsvej er et af de centrale steder, og det nu ledige lejemål ligger helt tæt på nævnte gadekryds. Tæt på busser og metro.