Erhvervsformidler, Butik Phillip Adler

Phillip Adler

Erhvervsformidler, Butik

pa@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 54

UDLEJET

Butikslokale til leje på Alleen 38

På Alleen 38 i hyggelige Kastrup, udbydes denne mulighedsrige butik, der kan anvendes til mange forskellige typer erhverv.

Vi befinder os i et godt kvarter med en lokal atmosfære og et levende gadebillede. Nabolaget byder bl.a. på et hotel, spisesteder og kontorer, der tilsammen tiltrækker en bred kundeskare. Der er gode transportmuligheder med buslinje 5C og metroen ved Kastrup Metrostation, som ligger inden for 2 minutters gåafstand og har kurs mod lufthavnen og Vanløse St.

Butikken har optimal synlighed fra gadeplan og store vinduespartier, som skaber et godt blikfang og giver mulighed for at udstille varer. Hoveddøren åbner op for butikkens største lokale, hvor der er plads til en eventuel betalingsdisk og varer. I forlængelse heraf ligger to mindre butikslokaler. Adskilt herfra findes et tekøkken, hvor der er plads til at indrette frokoststue, samt et badeværelse og to gode lagerlokaler, der også nemt kan anvendes som kontor. Afslutningsvis er der en 15 m2 stor kælder, der eventuelt kan anvendes til ekstra opbevaring. I dag fungerer butikken som en vintage butik, men lokalerne kan også nemt anvendes til behandlinger, terapi, tøj, interiør og meget mere - her er mulighederne mange.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 11.875 kr.
Størrelse 150 m²
15 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail (kun tørerhverv) / kontor
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed