Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til leje på 2G Shopping - Banegårdsvej 110, Unit 05

På Banegårdsvej 110 i Glostrup præsenteres snart dette nyopførte lejemål, som står indflytningsklart ultimo 2024. Her tilbydes virksomheder en unik mulighed for at etablere sig centralt i Glostrup og være med fra start i fornyelsen af bymidten.

De moderne lokaler giver lejere mulighed for at sætte deres eget præg og bestemme indretning og udformning af rummene til deres specifikke behov og dermed opnå stor fleksibilitet til at skabe et skræddersyet arbejdsmiljø. Det er også en mulighed at slå nogle af lejemålene sammen, hvis der ønskes endnu flere kvadratmeter. Glostrups nye Stationscenter egner sig dermed til en bred vifte af anvendelsesmuligheder, herunder detailbutikker, restauranter, caféer, take-away koncepter og klinikker.

Den centrale placering sikrer høj synlighed og giver let adgang for både kunder og medarbejdere at komme til og fra lejemålet. Lejemålene inkluderer desuden store synlige facadevinduer, der vender direkte ud mod vejen, hvilket sikrer fremragende eksponering for både forbipasserende og kørende.FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 43.750 kr.
Størrelse 300 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Café/Restauration/Take away/Detail/klinik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Her får du et lejemål i hjertet af Glostrup, hvor man er nabo til både Glostrup Station og Glostrup Shoppingcenter. Der er gratis parkeringsmuligheder i nærheden og tilgængeligheden med offentlig transport er sjældent set bedre. Området er desuden under stor udvikling med blandt andet 1.500 nybyggede boliger samt letbanen som kommer i drift i 2025. I dag færdes der 17.000 passagerer dagligt via S-tog og busser til Glostrup Station og det forventes at det samlede passagertal for busser, regionaltog, S-tog og letbanen vil andrage 50.0000 daglige passagerer til Glostrup Station i 2027. Alt dette er med til at øge det i forvejen kundetætte område og gøre det til en endnu mere dynamisk bydel.

TILSVARENDE EMNER

2G Shopping - Banegårdsvej 110, Unit 03
Størrelse (m2) 320
Leje pr. mdr. (kr.) 46.667
2G Shopping - Banegårdsvej 110, Unit 04 & 06
Størrelse (m2) 310
Leje pr. mdr. (kr.) 45.208