Ejendomsmægler MDE, Salgschef Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Salgschef

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

Kan lejes samlet 1.240 m2 eller opdeles til 300-320 m2 - Mange anvendesmuligheder.

De første 2 lejemål er allerede reserveret, og der er 4 lejemål tilbage – så du skal slå til nu, hvis du vil garantere dig en plads i Glostrups nye Stationscenter.

På Banegårdsvej 110 i Glostrup præsenteres snart helt nyopførte lejemål, som står indflytningsklare ultimo 2024. Her tilbydes virksomheder en unik mulighed for at etablere sig centralt i Glostrup og være med fra start i fornyelsen af bymidten.

De moderne lokaler giver lejere mulighed for at sætte deres eget præg og bestemme indretning og udformning af rummene til deres specifikke behov og dermed opnå stor fleksibilitet til at skabe et skræddersyet arbejdsmiljø. Det er også en mulighed at slå nogle af lejemålene sammen, hvis der ønskes endnu flere kvadratmeter. Glostrups nye Stationscenter egner sig dermed til en bred vifte af anvendelsesmuligheder, herunder detailbutikker, restauranter, caféer, take-away koncepter og klinikker.  

Den centrale placering sikrer høj synlighed og giver let adgang for både kunder og medarbejdere at komme til og fra lejemålet. Lejemålene inkluderer desuden store synlige facadevinduer, der vender direkte ud mod vejen, hvilket sikrer fremragende eksponering for både forbipasserende og kørende.

Unit 01: reserveret

Unit 02: reserveret

Unit 03: ledig

Unit 04: ledig

Unit 05: ledig

Unit 06: ledig

FØJ TIL FAVORITTER 1
Størrelse 1240 m²
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Café/Restauration/Take away/Detail/klinik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Her får du et lejemål i hjertet af Glostrup, hvor man er nabo til både Glostrup Station og Glostrup Shoppingcenter. Der er gratis parkeringsmuligheder i nærheden og tilgængeligheden med offentlig transport er sjældent set bedre. Området er desuden under stor udvikling med blandt andet 1.500 nybyggede boliger samt letbanen som kommer i drift i 2025. I dag færdes der 17.000 passagerer dagligt via S-tog og busser til Glostrup Station og det forventes at det samlede passagertal for busser, regionaltog, S-tog og letbanen vil andrage 50.0000 daglige passagerer til Glostrup Station i 2027. Alt dette er med til at øge det i forvejen kundetætte område og gøre det til en endnu mere dynamisk bydel.

TILSVARENDE EMNER

Banegårdsvej 13 - 2G Shopping
Størrelse (m2) 997
Leje pr. mdr. (kr.) 87.238