Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Østerbrogade 117, st. - E14 og E15

Stor nyrenoveret hjørneforretning midt på Østerbrogade

Midt i et helt fantastisk synligt kvarter på Østerbro slår denne nyrenoverede forretning dørene op til sine rummelige lokaler, der alt i alt samler 175 kvadratmeter til alverdens erhvervsmæssige kategorier. Den kæmpemæssige vinduesfacade sikrer, at udvalget af varer ikke går kundernes opmærksomhed forbi, når de slentrer lystigt ned langs den levende handelsgade, og det fantastiske salgsareal åbner for et bredt udvalg af muligheder, hvad angår indretning og forretningstype.

Her kan du som optiker skabe plads til brillestel i lange baner samt etablere en "synsstation", hvor kunderne kan få foretaget et synstjek. Der er også masser af plads til isenkræmmeren såvel som til øvrig detail indenfor et bredt spektrum. Forretningen har en spændende udformning, som skaber plads til at inddele forskellige zoner til såvel kasseapparat, prøverum og varer, ligesom der er mulighed for at etablere nogle ekstra baglokaler. I forvejen medfølger også en rigtig god kælder med lagerplads. Alt sammen står i super lækker og nyrenoveret stand - lokalerne er nymalede, gitter, el og vvs er blevet opdateret - der er vitterligt ikke en finger at sætte på noget som helst. 

FØJ TIL FAVORITTER 1
Leje pr. mdr. 19.907 kr.
Størrelse 104 m² 71 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Butik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke E

Beliggenhed

Lejemålet har en fremragende beliggenhed på et synligt hjørne her mellem den travle Østerbrogade og den mere stille Christiansmindevej. I forvejen til Østerbrogade ligger forretningen yderst centralt med masser af butiks- og spiseliv i nærmiljøet samt med dejlig kort afstand ned til Jagtvej og den nye metrostation ved Poul Henningsens Plads Station. I modsatte retning ligger Svanemøllen Station med S-tog og flere attraktive buslinjer, og som prikken over i'et er det også let tilgængeligt at komme hertil i bil, da området byder på flere gode parkeringsforhold for en så central beliggenhed i byen at være.

Så er du på udkig efter et lejemål uden afståelse i lækker, renoveret stand centralt på Østerbro? Så sidder vi klar til at hjælpe dig videre.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Størrelse (m2) 233
Leje pr. mdr. (kr.) 34.109
Størrelse (m2) 208
Leje pr. mdr. (kr.) 11.957