Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til leje på Åboulevard 34A,. tv. - leje

Velkommen til Nørrebros hjerte. Her er et erhvervslejemål til leje på Åboulevard 34A, der trænger til en ordentlig istandsættelse - men hvis du har hænderne ordentligt skruet på og går og drømmer om at drive eget erhverv, så er der til gengæld rigtigt gode muligheder for at skabe drømmelokalet med Københavns bedste placering.  

Erhvervslokalet er beliggende i kælderen, og hvis du er frisk på at tage godt fat og holder af at skabe dit helt eget fra bunden, så er det et oplagt lokale at starte dit erhvervsprojekt op i. Erhvervslokalerne indeholder et rummeligt og mulighedsrigt lokale samt et mindre baglokale. Det er ingen hemmelighed, at erhvervslokalerne skal gennemrenoveres, derfor den billige husleje. Men der er potentiale til både lyse og lækre rum, som egner sig til kontor, detail eller en hyggelig klinik. 

FØJ TIL FAVORITTER
Leje pr. mdr. 9.000 kr.
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detail / Lager.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Noget helt unikt for dette lokale er Nørrebros pulserende og mangfoldige liv, der udspiller sig lige uden for hoveddøren. Hvis du vil holde kontor, kan du nyde at tilbringe dine daglige arbejdsdage midt i et fantastisk bymiljø, hvor ingen dage bliver ens, og hvis du for eksempel vil holde klinik, kan du samtidig glædes over, at masser af folk dagligt går forbi og lægger mærke til din forretning - lokale såvel som turister, der ønsker at få en bid af Københavns farverige bydel. Bus 12 og 66 kører desuden lige til døren, og Forum metrostation ligger fem minutters gang væk. Det vil derfor ikke tage lang tid for dig at komme til og fra arbejde. Som en ekstra bonus ligger lokalerne tæt på charmerende Blågårds Plads, samlingspunktet og oasen Assistens Kirkegård samt Nørrebrogades utallige spisesteder og hyggelige sidegader.

Så hvad venter du på? Lokalet på Åboulevard 34A venter bare på en kærlig hånd og lidt knofedt, så det kan udleve des fulde potentiale i et pulserende og mulighedsrigt kvarter.

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 3.995

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.700.000
 
Leje pr. mdr. (kr.) 8.000
 
Kontantpris 889.000
 
Kontantpris 789.000