Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til leje på Åboulevard 25

Mulighederne er mange på Åboulevard 25. Her har vi at gøre med et stort og spændende erhvervslejemål, hvor mange potentielle kunder passerer hver dag, og hvor det er oplagt endelig at efterleve drømmen som selvstændig med butik, klinik eller liberalt erhverv.

Man træder direkte ind på de lyse gulve i det flotte, store lokale, hvor tankerne straks får frit løb og man begynder at tænke i anvendelsesmuligheder. Hele ejendommen fremstår i pæn og velholdt stand, men når man kommer længere ind, bliver det mere tydeligt, at der nok er behov for en kærlig hånd. For eksempel i de yderligere tre lokaler i gadeplan samt tekøkken og toilet bør man nok finde løsninger på gulvbeklædning og finde malerpenslen frem - men potentialet fejler stadig ikke noget!

Også kælderen giver mange muligheder. Der er i hvert fald et godt rum, der nemt kan udnyttes til noget helt ekstraordinært, så man ikke spilder en eneste kvadratmeter.


FØJ TIL FAVORITTER 2
Leje pr. mdr. 18.417 kr.
Størrelse 134 m²
40 m² kælder
Ejendomstype Leje
Mulig anvendelse Detailforretning
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke F

Beliggenhed

Med en bred facade og to gode vinduer mod Åboulevards travle trafik er der virkelig noget at tage fat på. Denne befærdede indfaldsvej er scenen for myldretrafik, når folk skal til og fra byen, og boulevarden danner grænsen mellem Frederiksberg og København, hvor man her er placeret på Frederiksberg-siden. Lige foran vinduet stopper bussen, og der er ikke mere end 5 minutters gang til Forum station. Området bugner af spændende butikker, restaurationer og kulturelle tiltag, der er med til at tiltrække en masse forskellige kundetyper, så din virksomhed får de bedste betingelser.

Uanset hvad du går med på tegnebrættet bør det kunne lade sig gøre, for der er ingen restriktioner i forhold til hverken lejekontrakt eller lokalplan. Du kan faktisk bare gå i krig med det samme.

God fornøjelse!