Butikslokale til salg på kastrupvej 49, st

På Kastrupvej 49 centralt på Amager står denne attraktive butik med tilhørende lagerplads og køkken nu klar til overtagelse. Lokationen er helt suveræn midt mellem Amagerbrogade og Amager Strand, hvor de lokale amagerkanere er godt bekendt med øens erhvervsmuligheder og holder øjne og ører åbne, når nye ting slår dørene op!

Det er netop, hvad du nu kan gøre – slå dørene op til lige præcis det erhverv, du drømmer om at realisere! Butikslokalerne henvender sig til mange former for erhverv eller butik og præsenterer en række flotte lokaler, som kan indrettes på et væld af måder. Der er flere gode rum velegnede til decideret butik plus nogle baglokaler, som kan bruges til salon. Der er også mulighed for at åbne en salon med salg at produkter ved siden af. I kælderens to rustikke lagerlokaler kan man tilmed lave værksted eller lignende – så mulighederne er altså mange, kun du sætter begrænsningerne.

Kastrupvej er en velkendt vej, hvor mange kunder dagligt kommer forbi. Gaden indeholder både supermarked, købmand, blomsterhandler og et par caféer og spisesteder, ligesom gaden er forbundet med færdsel i forbindelse med visit til Amager Hospital, Filips Kirken, Sundby Kirkegård eller den hyggelige legeplads. Der er altså rigeligt med liv og trafik, og da erhvervet ligger i sin egen separate bygning, er der rig mulighed for at skabe synlighed uden at drukne i konkurrerende skiltning fra naboerhverv.

FØJ TIL FAVORITTER 10
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 23.029 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Blomster butik
Depositum

12 måneders leje i depositum

Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Tilknyttet faciliteter

  • CENTRALT OG LOKALT PÅ AMAGER
  • MANGE KVADRATMETER
  • TRAFIKERET VEJ

Beliggenhed