Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

SOLGT

Butikslokale til salg på Willemoesgade 3, st. tv.

På det indre Østerbro – nærmere bestemt på adressen Willemoesgade 3 – udbyder vi nu dette fantastiske erhvervsmål i lyse og indbydende rammer. Der er tale om et godt, kvadratisk butikslokale med et stort panoramavindue til udstilling, som vender ud til den velbefærdede gade. Her får man ideelle rammer for sin virksomhed.

Butikken er 35 kvadratmeter stor, og den fordeler sig over et butikslokale samt baglokale. Butikslokalet står i virkelig god stand, og det prydes af herskabelige detaljer såsom stukloft og vægpaneler. Samtidig strømmer lyset ugeneret ind ad det store, sydvendte vindue. Rummet er regulært, hvorfor det også er særdeles indretningsvenligt. Baglokalet er indrettet med skabsplads samt nyere tekøkken og installationerne er gjort klar til toilet.

Erhvervsmålet ligger i en statelig ejendom fra 1908, der står smukt med en lys facade udsmykket med lyse ornamenter. Butikken er tilmed beliggende helt ideelt i stueplanet, hvor man har størst synlighed fra den hyggelige, brostensbelagte gade. Der er naturligvis også gode parkeringsmuligheder lige foran.

Med placering direkte ud til den eftertragtede Willemoesgade på det centrale Østerbro bliver forholdene ikke meget bedre, når det handler om at drive erhverv. Kun 50 meter fra butikken ligger Østerbrogade og Københavns Søer, som er et af Københavns mest eftertragtede knudepunkter hvad angår både cafeer, restauranter, butikker og boliger. Trianglen ligger kun 300 meter væk med bl.a. buslinjerne 1A, 3A og 14, og i sommeren 2019 åbner Cityringen med metrostop både ved Østerport Station og Trianglen.

FØJ TIL FAVORITTER 14
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 4.923 kr.
Størrelse 35 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke

Tilknyttet faciliteter

  • LYS OG INDRETNINGSVENLIG BUTIK MED SUBLIM ADRESSE
  • CENTRALT BELIGGENHED PÅ ØSTERBRO
  • STORT PANORAMEVINDUE

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 40
Leje pr. mdr. (kr.) 16.480
Størrelse (m2) 45
Leje pr. mdr. (kr.) 60.342
Størrelse (m2) 49
Leje pr. mdr. (kr.) 5.701
Størrelse (m2) 33
Kontantpris 740.000
Størrelse (m2) 49
Leje pr. mdr. (kr.) 16.102