Butikslokale til salg på Vesterbrogade 161

Denne butik har den perfekte hjørneplacering på Vesterbrogade 161 – en attraktiv og synlig placering på en af Københavns mest befærdede gader. Butikken udbydes nu til leje med afståelse, og den råder over 120 veldisponerede kvadratmeter.

Butikken henvender sig til en bred gruppe af erhvervsdrivende, for dens store, lyse rum kan indrettes præcis, som man ønsker. Lige nu fungerer erhvervet som træningsstudie, og det er ideelt at bevare – men den er også perfekt til forskellige former for detailhandel. De 120 kvadratmeter fordeler sig over et stort salgsareal med synlighed fra gaden, et lille tekøkken og et toilet, og dertil kommer en stor og brugbar kælder, der både kan bruges til hyggekrog og til opbevaring. Butikken er desuden utrolig velholdt og i pæn stand, og stilen er lys og indbydende.

FØJ TIL FAVORITTER 5
Afståelse 250.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.800 kr.
Størrelse 50 m²
70 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Vesterbrogade er den ideelle placering for et erhverv – gaden fungerer nemlig som knudepunkt for København. Butikken ligger på Frederiksberg-delen af vejen, og de 1,7 kilometer ned til Københavns Hovedbanegård er spækket med butikker, restauranter, vinbarer, cafeer og specialbutikker, hvorfor du bliver en del af et mangfoldigt erhvervsliv. Bus 6A stopper få skridt fra døren, og snart får området glæde af Cityringen med metrostop på hjørnet af Frederiksberg Allé og Platanvej kun 500 meter væk.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Finsensvej 45C

Størrelse (m2) 52
Leje pr. mdr. (kr.) 6.851
Størrelse (m2) 53
Leje pr. mdr. (kr.) 9.516
Størrelse (m2) 46
Leje pr. mdr. (kr.) 14.935
Størrelse (m2) 71.65
Leje pr. mdr. (kr.) 10.863