Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Vester Farimagsgade 9, st.

Lejemålet, som er nabo til hotellets hovedindgang, har en 10 m lang facade med 4 store vinduer mod gaden og 1 mod hotellets indgang. Det store og regulære butikslokale er blevet totalt istandsat for et par år siden og fremstår ualmindelig flot med blankt betongulv, råt loft med spektakulær udsmykning og 4 søjler, som er hensigtsmæssigt placeret i lokalet. I lejemålet findes to mindre lagerrum (evt. kontor), et lille tekøkken samt et teknikrum. Der er installeret aircondition, der er rullegitre for alle vinduer og alt inventar kan medfølge. Det hele fremtræder meget velholdt. På bygningens facade er der fremragende mulighed for skiltning over butikken.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 570.000 kr.
Leje pr. mdr. 40.616 kr.
Størrelse 188.5 m² + 27 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail og showroom
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Beliggenhed

Dette attraktive lejemål er beliggende i den kendte Imperial bygning på hjørnet af Ved Vesterport, som er starten på Gammel Kongevej, og Vester Farimagsgade. I bygningen finder man det 4-stjernede Hotel Imperial, som med 304 værelser tilbyder alt, hvad man kan forvente af et sådant hotel, Skandinaviens største biograf samt butikker og restauranter.

Beliggenheden er ideel med få minutters gang til bl.a. Tivoli, Rådhuspladsen og Hovedbanegården. Lige overfor ligger Vesterport Station med de mange S-tog linjer, og i krydset mellem de to gader kører busserne ustandseligt. Så det er let at komme rundt i byens centrum og ud omkring.