Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til salg på Valby Langgade 38, st. tv.

Det er svært at konkurrere med denne beliggenhed. Adressen er nemlig Valby Langgade 38, og her befinder man sig på en af byens travleste handelsgader lige ved hjørnet til Toftegårds Allé og Søndre Fasanvej – en placering som flere tusinde mennesker hver dag passerer i bil, på cykel eller gåben.

Lad os tage et nærmere kig på selve butikken, der nu udbydes til leje med afståelse. 56 lyse og indbydende kvadratmeter venter indendørs, hvor funktionalitet er nøgleordet. Først og fremmest nyder butikken godt af sine store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald såvel som fantastiske udstillingsmuligheder. Samtidig er butikken ideel for en bred vifte erhvervsdrivende – fx dame- og herremode, interiør, detail med mere.

Glasdøren åbner ind til et stort butikslokale, der kan indrettes præcis, som du ønsker. Rummet er nemlig regulært og luftigt, så mulighederne står dig frit for. Dertil kommer lagerrummet, hvor der er tekøkken samt plads til opbevaring af varer. Endeligt rummer butikken et lille toilet.


FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 175.000 kr.
Leje pr. mdr. 11.756 kr.
Størrelse 56 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Tøjbutik
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den travle gade pulserer lige ude foran, og vi tør godt love, at det ikke bliver meget bedre end her. Valby Langgade udgør en travl handelsgade, og det er her, det hele sker. Valby Tingsted og Spinderiet ligger bare 250 meter fra butikken, og her finder man også lækre spisesteder såsom Halifax, Sticks’n’Sushi og Bone’s. Samtidig ligger Valby Station kun 300 meter væk, hvilket sikrer endnu flere besøgende.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 59
Leje pr. mdr. (kr.) 14.380
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 10.667

Butik

Torvegade 51, st

Størrelse (m2) 81
Leje pr. mdr. (kr.) 13.445

Butik

Leifsgade 14, st. th.

Størrelse (m2) 65
Leje pr. mdr. (kr.) 5.498
Størrelse (m2) 70
Leje pr. mdr. (kr.) 13.266