Erhvervsformidler, Restaurant/Butik Erhle Ganzhorn

Erhle Ganzhorn

Erhvervsformidler, Restaurant/Butik

eg@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 41 10 90

Butikslokale til salg på Værnedamsvej 11, st. th. 1819 Frederiksberg C

Nu har du muligheden for at overtage en af de mest kendte herretøjsforretninger i København.
Med en attraktiv beliggenhed på den fantastiske handelsgade, Værnedamsvej, tager vi i dag et nærmere kig på denne butik, som er til afståelse.

Forretningen fordeler sig over 124 m2. og byder på en stor butik med tilhørende mindre lager og kontor. Fra gadeplan skaber den orange facade og de store vinduer et godt blikfang i omgivelserne og indbyder til at kigge indenfor i den nydelige butik, som er indrettet med fine stuk, flot dekoreret loft og mørkere gulve, der tilsammen tilfører en rustik charme til lokalerne. Fra gaden træder man direkte ind i den store butik, hvor der både er hylde- og hængeplads til tøj. Det aflange butikslokale udmunder til sidst i et niveauskifte, som leder op til et nydeligt område med prøverum. Bagved butikken er der indrettet et kontor og lager, det ene rum med tekøkken, hvor der også er mulighed for at tage et hvil i løbet af arbejdsdagen.

Beliggenheden på Værnedamsvej er helt perfekt. Vi befinder os på en fantastisk handelsgade med masser af liv og atmosfære. Gadebilledet er velbesøgt og det vrimler med købelystne kunder ude foran døren. Værnedamsvej er en sidegade til Gammel Kongevej, en af Københavns mest eftertragtede adresser. Her er der gode busforbindelser lige rundt om hjørnet og flere toglinjer kan nås fra Vesterport Station, bare 3 minutters cykeltur herfra, hvilket giver nem adgang til butikken for både kunder og personale. Med denne adresse bliver I en del af et sublimt handelsmiljø i hjertet af København. Det bliver simpelthen ikke bedre.

Kontakt os for en fremvisning i dag.

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 2.500.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.872 kr.
Størrelse 124 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel (ikke dametøj)
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • SUVERÆN BELIGGENHED
  • GOD LEJEKONTRAKT
  • SMUKT INDRETTET

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 158
Leje pr. mdr. (kr.) 32.687
Størrelse (m2) 137
Leje pr. mdr. (kr.) 26.342
Størrelse (m2) 152
Leje pr. mdr. (kr.) 19.793
Størrelse (m2) 102
Leje pr. mdr. (kr.) 14.630
Størrelse (m2) 185
Leje pr. mdr. (kr.) 37.305