Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Topager 26

På adressen Topager 26 i Baldersbrønde har vi nu fået denne spændende Let-Køb købmandsbutik til afståelse. Der er tale om en forretning, hvor kunderne først og fremmest kan finde så godt som alt inden for dagligvareområdet, men som også har andet at tilbyde. F.eks. er købmanden forhandler for Danske Spil.

Selve dagligvareforretningen fremtræder særdeles velholdt, og såvel indretning som inventar lever helt op til dagens standard. Der er tilstrækkeligt med køleskabe og frysere, en rigtig god bake-off ovn osv. Endvidere er der et stort og velfungerende kølerum. Der er godt med lagerplads, kontor og selvfølgelig køkken og toilet.
Alt inventar i butikken, hvilket foruden hylder, reoler, køl og frys omfatter kasseapparat, dankortterminal, nyt overvågningsanlæg, alarmanlæg og rullegitter medfølger.

Der hører i øvrigt tre garager til lejemålet, som kan bruges til flere formål eller udlejes.
Endelig er et lokale for tiden fremlejet til en pizza- og shawarma take away.

Ved fortsættelse som Let-Køb købmand skal der indbetales kr. 150.000,00 til Let-Køb.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 700.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.091 kr.
Størrelse 225 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Dagligvarebutik med take away.
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke Der foreligger ikke energimærke

Beliggenhed

Forretningen har en rigtig god beliggenhed direkte ud til Roskildevej i Baldersbrønde ved Hedehusene. Roskildevej er den centrale trafikåre, som går hele vejen inde fra København ved Zoologisk Have til Roskilde og således har megen  trafik hver eneste dag i begge retninger. Her er man sikret en meget stor synlighed og derfor en masse potentielle kunde; ikke kun dem, der kommer langvejs fra, men i særdeleshed også folk fra lokalområdet, som skal klare de daglige indkøb. Forretningen ligger nemlig omgivet af et udbygget villakvarter, hvilket skaber en rigtig tryg og hyggelig atmosfære med et stærkt lokalt kendskab til hinanden.