skal gå gennem mægler.

Når først den størs"> Strandvejen 98, butik th. :: Butikskompagniet

Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

NY PRIS

Butikslokale til salg på Strandvejen 98, butik th.

Al henvendelse vedr butikken skal gå gennem mægler.

Når først den største "wauw-faktor" har lagt sig, kan idéfasen begynde – hvad skal der ske med disse skønne, komplet istandsatte og lyse butikslokaler? Ja, mulighederne er nærmest endeløse, og med så fantastisk og indflytningsklart et indre kan du bare starte processen med det samme uden at skulle tænke på at finde malerpenslen eller værktøjskassen frem først.  

Den åbne og indbydende forretning fremtræder total istandsat og imponerer allerede udefra gadeniveau med en pæn facade. Butikkens indre med indrettet på ny for et lille år siden, bl.a. med et nyt gitter og et nyistandsat baglokale, hvor du kan søge ud og lave en kop kaffe i det hyggelige tekøkken eller sætte dig til rette bag skrivebordet, når der skal tjekkes mails eller ordnes administrative opgaver. I baglokalet finder du desuden et toilet.

Selve salgsarealet åbner sig på fineste vis og giver kunderne et virkelig pænt og velholdt førstehåndsindtryk. De store facadevinduer skaber et lyst rum og sørger samtidig for, at dit koncept er synligt fra den travle gade – uanset om du ønsker at åbne en juice- eller sandwichbar, et intimt galleri eller en butik med salgs af tekstiler, tøj, smykker eller gaveartikler. Alt i alt et par smukke rum med ensartede trægulve og en behagelig belysning fra de integrerede spots i de mørke lofter.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 275.000 kr.
Leje pr. mdr. 29.312 kr.
Størrelse 88 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Smykkebutik
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Den eftertragtede forretning ligger spot on i hjertet af Hellerups hyggelige gågadekvarter langs Strandvejen. Der er virkelig tale om en god beliggenhed, som hver eneste dag tiltrækker mange mennesker – både lokale, men også folk der kommer inde fra København eller langvejs fra for at nyde en tur langs Øresunds kyst. Her kommer man helt naturligt gennem dette populære område, som bugner af unikke forretninger og populære spisesteder og caféer såsom LETZ SUSHI, Summerbird, Emmerys og Lagkagehuset.

Strandvejen 98 ligger perfekt og udbydes nu til leje med afståelse.

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 90
Leje pr. mdr. (kr.) 12.180