Butikslokale til salg på Strandvejen 177, st. tv.

Skulle man åbne sin eget lille (koldt køkken) takeaway sted eller detailhandel, er dette eksklusive salgslokale på Strandvejen 177 – lige i smørhullet af alting – bestemt ikke noget dårligt sted at gør alvor af drømmen!

Der er tale om en nydelig forretning, som udbydes til afståelse. Synligheden omkring butikken er rigtig god, og fra gadeplan kigger man direkte ind gennem det store facadevindue, som snart kan lokke med fine fristelser af enhver slags. Over vinduet kan man etablere en ny markise, hvor navnet på lige præcis din forretning kan stå skrevet med svungne bogstaver, så ingen i nabolaget er i tvivl om, at der er åbnet en ny butik på Strandvejen.

Indvendigt kan du se frem til at indrette dig i en virkelig pæn og højloftet forretning. Lad dig inspirere af den nuværende indretning, hvor væggene på moderne vis er holdt i en mørkegrå tone ledsaget af interiørets nordiske træelementer. Tilsammen giver det et yderst indbydende look, hvad end du ønsker at åbne et lille takeaway sted med det bedste fra "det kolde køkken" eller måske en lille, delikat specialforretning. Her får du både salgslokale, lager og et stort kælderrum – det bedste sted på vejen!

FØJ TIL FAVORITTER 2
Afståelse 395.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.810 kr.
Størrelse 53.3 m²
20 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Kold mad/ Detail
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • CHARMERENDE TAKEAWAY/BUTIK
  • STRANDVEJENS BEDSTE BELIGGENHED
  • SUPER FLOT ISTANDSAT

Beliggenhed