Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Strandvejen 149, butik 2

Få hundrede meter fra Øresund ligger Strandvejen, som snor sig gennem Hellerup. Her folder den stemningsfulde gade sig ud med specialforretninger og god shopping samt små caféer og spisesteder, som ligger på stribe. Ved nummer 149 finder I dette butikslokale, som ligger i en velholdt og yderst præsentabel ejendom, der kan dateres helt tilbage til 1897 - der er dermed sørget for et godt førstehåndsindtryk allerede fra gaden.

Der er tale om et lokale til leje med afståelse, og her overtager I en potentiel butik, som er eksklusivt indrettet og i pæn stand. Her er gode betingelser for at etablere en butik med fødevarer og take-away. I skal dog være opmærksomme på, at der ikke etableres konkurrence til de øvrige erhvervsdrivende i ejendommen, hvilket tæller en kaffebar, en frisør og en interiørbutik samt salg af burgere, pizza, sushi og bagels.

I får glæde af et toilet og et baglokale, som rummer både et tekøkken og nogle fine lagermuligheder. Planløsningen fuldendes af det store butikslokale, der prydes af trægulv samt hvide vægge og lofter - dette komplementeres af de to brede vinduespartier, som skaber en flydende overgang til gaden. Disse sørger både for et naturligt lysindfald og for at de forbipasserende får kig til butikken.FØJ TIL FAVORITTER 3
Afståelse 285.000 kr.
Leje pr. mdr. 18.267 kr.
Størrelse 58 m²
25 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Galleri
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

I skal lede længe efter så attraktiv en adresse. Strandvejen kendetegnes ved det livlige gadebillede og sit aktive handelsliv, og massevis af mennesker passerer hver dag i bil, på cykel og på gåben. I befinder jer kun 700 meter fra Hellerup Station, hvor både S-toget og Kystbanen bringer folk til og fra bydelen. Derudover ligger butikslokalet også som nabo til Gammel Hellerup Gymnasium med ca. 1000 elever, og foruden de mange butikker og restauranter byder området på megen beboelse. Alle disse mennesker færdes dagligt på Strandvejen, som er hovedåren for al trafik, og I får derfor et butikslokale med stor synlighed og en yderst eftertragtet beliggenhed.