Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40177341

Butikslokale til salg på Strandvejen 136, st. th.

Hvis man drømmer om at drive en forretning med masser af lokale kunder, kan man med fordel svinge forbi dette erhvervslejemål til afståelse, der har en glimrende placering tæt på andre forretninger og en stor kundekreds.

På nuværende tidspunkt findes der en grønthandler i de højloftede lokaler, der egner sig fint til alle former for detailhandel med mulighed for et lille kontor-område i baglokalet, hvor der er et tekøkken og plads til lidt opbevaring. Desuden findes der også et kølerum, der er praktisk at overtage, hvis man gerne vil sælge fødevarer eller drive en mindre kaffebar.

Med en smule knofedt kan man altså her få gode lokaler at drive forretning ud fra med højt til loftet og rigtig god synlighed udefra.

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 450.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.180 kr.
Størrelse 90 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail, kold mad
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke F

Beliggenhed

Butikken har en fremragende placering på Strandvejen lige ved siden af en buslomme, hvor den travlt befærdede buslinje 1A har holdeplads. Der er med garanti mange forbipasserende i bil, på cykel eller til fods, der vil komme forbi lokalerne, og mange vil være blandt de lokale beboere, der løber ærinder i de andre forretninger i nærområdet. Der er for eksempel supermarked lige på den anden side af vejen samt enkelte spisesteder, og der er kun 300 meter til Øregaardsparken og hovedbiblioteket i Gentofte. Der er rigelige parkeringsfaciliteter i området på sidegaderne til Strandvejen og ved førnævnte supermarked og forretninger.

Der er mange lokale i området, der er lidt mere tætbefolket end hvad man ellers finder langs Strandvejen - ikke mindst takket være Blidah Park, et stort lejlighedskompleks 100 meter fra butikken, hvor der er 366 lejligheder, så kundebasen er der og forholdene er optimale for at blive et fast stop på turen for de handlende fra nærområdet.