Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Store Kongensgade 19A

Adressen taler næsten for sig selv – med nøglerne til Store Kongensgade 19A kommer du til at drive erhverv på en af Københavns mest eftertragtede, centrale og livlige adresser. Butikken, som nu udbydes til afståelse, fordeler sig over 78 kvadratmeter, og den egner sig til forskellige former for klinik såvel som detailhandel.

Den smukke, fine københavnerejendom er opført i 1800, og butikken ligger i stueetagen med store vinduespartier ud mod gaden. Det giver både mulighed for skiltning og udstillinger, og det skaber kort sagt god synlighed, så forbipasserende lægger mærke til din virksomhed. Indendørs venter de meget velholdte lokaler, som fremstår fuldstændig overtagelsesklare. Butikken fordeler sig over forskellige niveauer og etager, hvilket giver lokalerne kant og charme – i stueetagen venter et stort, lysfyldt og indretningsvenligt butikslokale, og herfra kan man tilgå endnu et lokale, der fører videre op til 1. salen. Heroppe har du yderligere et butikslokale, et kombineret lager og personalerum samt et toilet.


FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 24.242 kr.
Størrelse 78 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Lashbar
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggenheden er helt i top – Store Kongensgade fungerer nemlig som en af Indre Bys hovedårer, og der er ikke andet end 90 meter til Kongens Nytorv. Det her område er både eksklusivt, populært og varieret, og placeringen egner sig derfor til mange forskellige typer erhverv. Butikken er tilmed nem at komme til og fra takket være den gode offentlige transport med forskellige busforbindelser samt metro ved både Marmorkirken og Kongens Nytorv.

Vi kunne fortsætte i en evighed, men vi vil hellere byde dig indenfor på en fremvisning.

TILSVARENDE EMNER

Butik

Victor Borges Plads 8

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749

Butik

Rosendalsgade 16, st.

Størrelse (m2) 106
Boligafgift pr. mdr. 4.285
Størrelse (m2) 110
Boligafgift pr. mdr. 10.389
Størrelse (m2) 113
Leje pr. mdr. (kr.) 12.505