Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 71 12 21 00

M: 40 60 95 50

Butikslokale til salg på St. Kongensgade 96, st.

På en af byens mest eksklusive adresser i grænselandet mellem Frederiksstaden og Indre By venter et toplækkert butikslokale nu på at kunne blive dit. Der er tale om en 148 m2 stor butik, som præsenterer sig pænt med masser af lys, så du kan byde dine kunder velkommen i et behageligt miljø.

Butikken ligger helt perfekt placeret på Store Kongensgade 96, lige på hjørnet mellem Store Kongensgade og Fredericiagade. Med denne attraktive hjørnebeliggenhed kommer butikkens store synlige facade virkelig til sin ret, da man kan skue ind gennem de iøjefaldende vinduespartier fra flere vinkler.

Hoveddøren fra gaden byder kunder og gæster velkommen ind i et utrolig åbent miljø, hvor der er højt til loftet og masser af lys fra vinduer og interiør. Det gode, regulære butikslokale har stilrene trægulve i en lys kvalitet samt hvide lofter og vægge med runde, dekorative søjler, som tilføjer noget helt særligt til rummet. Der er tale om et friskt, hvidt lærred, som bare venter på, at du sætter dine penselstrøg og skaber rammen om lige netop den butik, du ønsker at etablere. Standen i butikken er enormt flot og kræver intet større forarbejde ved indflytning.

Arealerne i stueniveauet fordeler sig godt med åben plads og hyggelige kroge til indretningen. Foruden det store butiksareal, som udgør det meste af pladsen, indeholder etagen også et lille tekøkken samt wc til personale. I hjertet af butikken leder en flot trappe ned til en god, brugbar kælder i flot stand, som også nemt kan inddrages – fx til opbevaring og lager.

Butikken ligger helt unikt med kort afstand til både Kgs. Nytorv, Kongens Have, Østerbro, Amalienborg og den kommende metro Marmorkirken St., som kun er 230 meter fra ejendommen. Der er på alle måder tale om et levende kvarter med masser af eksklusive restauranter og gallerier samt specialforretninger. Nu kan din butik blive en del af det samlede bybillede her ved Store Kongensgade!

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 375.000 kr.
Leje pr. mdr. 15.000 kr.
Størrelse 81 m² + 67 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel og interiør
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke C

Tilknyttet faciliteter

  • EKSKLUSIV ERHVERVSADRESSE MED STOR SYNLIG FACADE
  • TÆT PÅ KOMMENDE METRO ST.
  • GOD MULIGHED FOR PARKERING NÆR BUTIKKEN

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Leje pr. mdr. (kr.) 6.822
Størrelse (m2) 95
Leje pr. mdr. (kr.) 17.044
Størrelse (m2) 119
Leje pr. mdr. (kr.) 26.000
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 120
Leje pr. mdr. (kr.) 14.000