x

Vind spændende præmier med ButiksKompagniets julekalender. Se konkurrencereglerne Tilmeld dig julekalenderen her!

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Sortedam Dossering 101, st.

Dit erhvervseventyr tager form på én af Københavns mest prominente adresser - nemlig Sortedam Dossering. Her, på kanten til Søerne, kan du give dig i kast med detail i centrum af centrum, hvor atmosfæren oser af intim charme. Erhvervslokalet ligger som nabo til spisesteder og andre butikker lige ud til søernes promenade. Bag vinduerne kommer du til at slå dine folder: først i det rummelige lokale med pæne gulve, der er lige til at indrette, og længere fremme ligger et lager med WC samt et lille personalekøkken. Dertil kommer kælderens lagerrum, der egner sig perfekt til opbevaring.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 12.914 kr.
Størrelse 62 m² + 29 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detail af og showroom for møbler, designobjekter til hverdagsbrug, interiørdekorationer, legetøj, kunstobjekter, tekstiler til interiør ( Puder og lign. ) med dertil hørende kontor og lager
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Og selvom der virkelig er meget at hive fat i, når det kommer til selve erhvervet, slår intet dog denne prima beliggenhed. Sortedam Dossering er samlingspunkt for hundeluftere, motionistere og hyggesludrende venner, og som om det ikke var nok, ligger Østerbrogade nærmest som nabo, hvor tusindvis af mennesker hver dag valfarter til og fra centrum - både i bil, på cykel eller med bus. Et stop på Metro Cityringen er åbnet nærmest i baghaven, nærmere bestemt på Trianglen, og Østerbros eksklusive ambassadekvarter ligger lige på den anden side af hovedgaden. Ja, beliggenheden fejler bestemt ikke noget, og den ligefrem opfordrer til at henvende sig til det kvalitetsbevidste klientel, der gennemsyrer Østerbro.

TILSVARENDE EMNER

Ib Schønbergs Allé 1, st.
Størrelse (m2) 83
Leje pr. mdr. (kr.) 11.072
Nørrebrogade 42
Størrelse (m2) 110
Boligafgift pr. mdr. 10.389
Jagtvej 201 st.

Butik

Jagtvej 201 st.

Størrelse (m2) 66
Leje pr. mdr. (kr.) 8.597
Istedgade 61 st. th.

Butik

Istedgade 61 st. th.

Størrelse (m2) 98.5
Leje pr. mdr. (kr.) 12.059
Haraldsgade 1, st. tv.
Størrelse (m2) 56
Kontantpris 1.350.000