Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Solnavej 69A

SOLCENTER TIL LEJE MED AFSTÅELSE - BELIGGENDE SOM EN DEL AF KILDEBAKKE STATIONSCENTER


Til leje med afståelse får du nu selveste solen - eller i hvert fald et eksisterende solcenter med nye rør. Her kan du imødekomme danskernes ønske om en solid tan og godt med D-vitamin lige ved Kildebakke St.

Centret består af et hovedlokale og fem kabinelokaler, personalerum, kontor og WC, og standen er gennemgående rigtig pæn. De store vinduespartier virker tillokkende på områdets besøgende, så kunderne fra start af kan se, hvad de får. Indretningen lader nemlig ikke en eneste tvivl opstå om, at det er et solcenter vi har med at gøre. Materiale- og farvevalg såvel som planløsningen er alt det, man forestiller sig, når man tænker på et solcenter. Kabinerne har de perfekte størrelser til omklædning og afslapning, mens der på kontoret er plads til hverdagens papirarbejde og de administrative opgaver.

I det ene rum er der plads til, at kunne kombinere med andet erhverv, for eksempel frisør, kontor eller klinik. Forretningen har tidligere været kombineret med kosmetolog.


 

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 300.000 kr.
Leje pr. mdr. 8.670 kr.
Størrelse 76.4 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Solcenter
Depositum 4 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke G

Beliggenhed

Erhvervet ligger på Solnavej 96A som en del af Kildebakke stationscenter. Stationen er et stop på Farumbanen, så potentielle kunder fra nær og fjern kan besøge deres foretrukne solcenter nemt og bekvemt, mens andre passagerer får lov at blive fristet, når de står og venter på toget. Som en del af stationscentret ligger både indkøb, take-away og andre selvforkælelsessaloner, mens selve området er attraktivt for børnefamilier såvel som unge og ældre, der gerne vil bo som en del af Storkøbenhavns hjerte. Her er både gode parkeringsmuligheder, et lille parkområde til afslapning og masser af rolige veje, og der er kun et par minutters kørsel til motorveje.

Kunne det være et erhvervseventyr for dig? Så kontakt Butikskompagniet i dag og hør mere om dine muligheder!