Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor Jesper Erichsen

Jesper Erichsen

Ejendomsmægler MDE, Investering/Kontor

je@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 17 73 41

Butikslokale til salg på Skoubogade 1, st.

Velkommen til Skoubogade 1, hvor det nuværende, velbesøgte Peter Beier-butikslokale står til salg. Beliggenheden ved Strøget vil uden tvivl tiltrække en lind strøm af kunder, så hvis du drømmer om at åbne din egen detailhandel eller klinik, er det om at slå til.   

Butikken, der er til leje med afståelse, er en del af en ejendom fra 1897, og du bliver derfor en del af Indre Bys historiske centrum bestående af tonsvis af charmerende bygninger. Alligevel er butikslokalet i god stand med højt til loftet, og lyset skinner igennem det store vinduesparti. Selve butikslokalet har plads til et kasseapparat og flere butiksmontre. Bagerst i lokalet fortsætter du til en lille lagerafdeling med to vandhaner, hvor der er adgang til et opbevaringsskab. En trappe fører desuden ned til en mulighedsrig kælderetage med plads til endnu mere opbevaring. Lige nu er lokalet som sagt hjem for Peter Beiers populære chokoladeforretning, men det er naturligvis helt op til dig, hvad du vil benytte butikslokalet til – du kan både etablere din egen klinik, føre detailhandel eller servere kold mad.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 400.000 kr.
Leje pr. mdr. 21.879 kr.
Størrelse 23.2 m² + 15.6 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Salg af dametøj- og sko, chokoladevarer m.v.
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke G

Beliggenhed

Det siger næsten sig selv, at du med Strøget som nabo er sikret en unik beliggenhed midt i Københavns hjerte. Især turisterne søger mod Strøget, når der skal powershoppes i lange baner – og der vil din butik på Skoubogade stå klar, når benene er ømme, poserne fyldte og maverne tomme. Lokale københavnere flokkes også til Indre By, men de vil måske forsøge at undgå Strøgets turistbugnende menneskemylder for i stedet at søge mod de rolige sidegaders specialbutikker, og her vil din butik altså have en klar fordel. Du får selvfølgelig også masser af transportmuligheder inden for rækkevidde. Det tager for eksempel kun fem minutter at gå til Nørreport Station, hvilket gør, at du helt ubesværet kan drage til og fra arbejde dag efter dag.