Ejendomsmægler MDE, Butik Mie Hofman

Mie Hofman

Ejendomsmægler MDE, Butik

mie@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 40 60 95 50

NY PRIS

Butikslokale til salg på Skindergade 24, 1 th.

Nu får du en unik chance for at erhverve nøglerne til en af Københavns absolut bedst beliggende butikker - endda overtage navn, telefonnummer og alarm. Adressen er Skindergade 24, og med denne placering er der få minutters gang til Købmagergade, Strøget og Nørreport Station – denne butik ligger med andre ord i hjertet af København K, og det er bestemt ikke hver dag, sådan et attraktivt og eftertragtet erhvervsmål udbydes.

Driver du din egen frisør eller skønhedsklinik, så er det her stedet for dig. Butikken, som nu udbydes til leje med afståelse, ligger oppe på 1. sal, og den fordeler sig over 138 velindrettede kvadratmeter. Stilen er lys og indbydende, og de store vinduespartier sikrer, at dagslys aldrig bliver en mangelvare. Mod syd ligger tre store lokaler ved siden af hinanden, og de kan indrettes som fx behandlingslokaler og frisørlokaler. Yderligere to lokaler står til rådighed, og det ene er allerede indrettet med vaskestole. Til sidst venter et stort toilet og et køkken med spiseplads, så der eksempelvis kan afholdes pauser blandt personalet.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 16.450 kr.
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Klinik og frisør 
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Nej
Energimærke D

Beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Mere behøves vi næsten ikke at sige. Butikken kan prale med en helt unik placering, og kort sagt befinder man sig lige i hjertet af bylivet. Der er kun 180 meter til Købmagergade, hvor Rundetårn står som gadens varemærke, og Nørreport Station befinder sig 500 meter væk med byens bedste infrastruktur. Strøget ligger også bare 170 meter fra døren – vi kunne blive ved.

TILSVARENDE EMNER

 
Leje pr. mdr. (kr.) 3.995

Butik

Åboulevard 34A, kld

 
Kontantpris 1.700.000