KØBSAFTALE UDSENDT

Butikslokale til salg på Silkegade 21

På en af København K’s mest fornemme og eksklusive gader har du nu mulighed for få de perfekte rammer for dit erhverv. Adressen er Silkegade 21, og her er nogle af nærmeste naboer Illum, Pilestræde, Købmagergade og Strøget – det bliver ikke meget bedre end her...

Dette erhvervsmål er til afståelse, og det fordeler sig over 70 veldisponerede kvadratmeter. Lokalerne prydes af en klassisk stil med højt til de smukke stuklofter, og udefra tiltrækker butikken sig meget opmærksomhed med de to store, flotte facadevinduer.

Glasdøren åbner op til butikkens store og regulære lokale på 65 kvadratmeter, som byder på suveræne indretningsmuligheder. Dette gælder uanset hvilket erhverv, du driver, for lokalets størrelse giver nemlig et hav af muligheder. Bagerst ligger et lille kontor, og butikken har også sit eget højloftede kælderlokale samt et pænt, privat toilet i gården.

Silkegade er en gade, hvor naboerne er stabile lejere. Gaden ligger i hjertet af Indre By, og den gemmer på en rig historie. Navnet kommer af den tidligere silkefabrik, som Christian IV etablerede i gaden, og resten af husene blev opført til silkevæverne og deres familier. I dag står vejnavnet som minde om Christian IV, og den fungerer nu som en livlig handelsgade midt i byen. Området er uden tvivl Københavns travleste, og dermed er forudsætningerne for potentielle kunder i top. Samtidig er butikken placeret i smørhullet mellem Nørreport Station og Kongens Nytorv Station, som er to af byens knudepunkter for offentlig transport.

Hvis du er interesseret i at gøre en god handel, så har du fundet det rette erhvervsmål!

FØJ TIL FAVORITTER 1
Afståelse 295.000 kr.
Leje pr. mdr. 35.051 kr.
Størrelse 65 m²
14 m² kælder
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Detailhandel
Depositum 6 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke D

Tilknyttet faciliteter

  • UNIKT BUTIKLEJESMÅL TIL AFSTÅELSE
  • EKSKLUSIV ADRESSE I HJERTET AF BYEN
  • SMUKKE LOKALER

Beliggenhed

TILSVARENDE EMNER

Størrelse (m2) 93
Boligafgift pr. mdr. 6.822
Størrelse (m2) 76
Leje pr. mdr. (kr.) 10.250
Størrelse (m2) 63
Boligafgift pr. mdr. 3.129
Størrelse (m2) 80
Leje pr. mdr. (kr.) 23.500
Størrelse (m2) 97
Leje pr. mdr. (kr.) 10.749