Erhvervsformidler, Butik/Kontor Knud Tommerup

Knud Tommerup

Erhvervsformidler, Butik/Kontor

kt@butikskompagniet.dk

T: 70 12 21 00

M: 26 17 53 57

Butikslokale til salg på Roskildevej 282A-E

VELPLACERET OG VELHOLDT KLINIK MIDT PÅ ROSKILDEVEJ

Erhvervsdrømme kan for alvor tage fart på Roskildevej 282. Store vinduespartier flankerer facaden på den tidligere klinik, som også kan have fremtid som butikslokale, hvor Rødovres mest befærdede vej leverer potentielle kunder lige til hoveddøren. Lokalerne er i sublim stand og er lige til at overtage – værs’go!

Det er ikke bare noget, vi siger, når vi fremhæver ejendommens stand. Indvendigt er den nemlig i den absolutte topklasse, hvor stilen tilmed er smuk og tidssvarende med en nordisk og minimalistisk farvepalette, der omfavner både gråtoner, naturnuancer, sort og hvid. Samtidig er der god mulighed for at fange forbipasserendes øje med de store vinduespartier, der er butikkens ansigt mod omverdenen. De store glasdøre åbner op mod det primære lokale, hvorefter seks mindre behandlingsrum, to lagerlokaler, to WC’er og et mindre personalekøkken tager over. Indretningen er pt. genial for selvstændige, der tilbyder skønhedsbehandlinger, men der er stor mulighed for at åbne mere op og gøre plads til ét samlet klinikforetagende eller en detailbutik med masser af plads til et stort udvalg.

FØJ TIL FAVORITTER
Afståelse 595.000 kr.
Leje pr. mdr. 14.738 kr.
Størrelse 140 m²
Ejendomstype Leje med afståelse
Mulig anvendelse Butik, klinik og salon
Depositum 3 måneders leje
Moms pålægges: Ja
Energimærke E

Beliggenhed

Roskildevej strækker sig ikke overraskende helt fra Roskilde Centrum ind mod København, hvor den både når at passere Frederiksberg Slot og København Zoo. Her når den igennem en lang række bydele, hvor bl.a. Albertslund, Taastrup, Valby og ikke mindst Rødovre nyder godt af infrastrukturen, der nemt og hurtigt forbinder én med storbyen med bus og bil. Alt fra dagligvareindkøb og tankstationer til grønne områder og lækre restauranter er at nå direkte fra gadebilledet, ligesom der også er både villakvarterer og centrale bymidter, som vejen styrer lige igennem. Kort sagt er der virkelig god grund til at tage et seriøst kig på erhvervslokalet, der er til leje med afståelse. Velkommen.